Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν έναν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο από την εταιρεία ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν έναν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1) να κάνετε Like στη σελίδα της ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ στο facebook: https://www.facebook.com/platonae.gr

2) να ακολουθήσετε τη σελίδα  ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ: https://www.instagram.com/platonmedicinesa/

Οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς, ενώ θα πρέπει να επικοινωνήσουν  με το τμήμα Μάρκετινγκ της  ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (τηλ. 2310 425 901) για να οριστεί  ραντεβού για τον προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο. Την εξέταση θα μπορέσουν να την εκτελέσουν στο διαγνωστικό κέντρο της ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Καρδιολογικός έλεγχος

Ο καρδιολογικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας. Η Καρδιολογική Πρόληψη ειδικά στην παιδική ηλικία βοηθάει να διαγνωστούν έγκαιρα καρδιακά προβλήματα που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και μπορούν να αντιμετωπιστούν με εύκολο και ανώδυνο τρόπο.    

Η ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και εξειδικευμένα διαγνωστικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης, με 23 χρόνια εμπειρίας και συνεχόμενης λειτουργίας.

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης, το τελευταίο διάστημα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις που αφορούν στο παιδί και για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε το Ειδικό Παιδοακτινολογικό τμήμα στο εργαστήριο της Πυλαίας –Πανοράματος (εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό).

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΑΝΤΖΟΎΚΗ ΕΛΙΣΣΆΒΕΤ
  2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ