Διαγωνισμός για τρία αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά" από τις εκδόσεις Εν Πλω

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Εν Πλω  δίνει την ευκαιρία σε τρία τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του παιδικού  βιβλίου: «Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά».


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 
να κάνετε κλικ εδώ:
για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο τελευταίος αριθμός από το ISBN του συγκεκριμένου βιβλίου:
α) 8 β) 3 γ) 9

 
2) να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Εν Πλω  στο faceboοk https://www.facebook.com/enploeditions.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι νικητές  θα παραλάβουν  το δώρο τους  με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Η Παναγία, η Θεοτόκος Μαρία, η Μητέρα του Χριστού είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτού του βιβλίου.

Ήρωες της ιστορίας είναι οκτώ παιδιά, που όλοι έχουν ονόματα της Παναγίας. Η Μαρία και ο Μάριος, η Δέσποινα, ο Βαγγέλης και η Ευαγγελία, ο Παναγιώτης και η Παναγιώτα είναι παιδιά-μικροί ήρωες του βιβλίου. Τα ονόματα αυτά είναι ο συνδετικός κρίκος της παρέας. Βρίσκονται σε ένα πλοίο και ταξιδεύουν στο Αιγαίο Πέλαγος. Η συζήτηση οδηγεί τους φίλους να ανακαλύψουν μια μεγάλη αλήθεια στη ζωή τους: ότι η Μητέρα του Χριστού, η πιο σπουδαία απ’ όλους τους Αγίους, δεν είναι απλά ένα ιστορικό πρόσωπο του παρελθόντος. Είναι η γέφυρα που μας φέρνει πιο κοντά στο Θεό και βρίσκεται καθημερινά ανάμεσά μας. Μέσα από τις βιωματικές ιστορίες των ηρώων το παρελθόν γίνεται παρόν και ο αναγνώστης ταξιδεύει με σκοπό να φτάσει στο πιο γαλήνιο κι απάνεμο λιμάνι που δεν είναι άλλο από την αγκαλιά της Παναγίας. Tα παιδιά συμμετέχουν στο ταξίδι αυτό μέσα από τα κείμενα και τις εικόνες, και καλούνται να γνωρίσουν καλύτερα την Παναγία, η οποία είναι η μητέρα όλων των χριστιανών. Μαζί με τους ήρωες θα ανακαλύψουν πολλούς τρόπους για να είναι κοντά στην Παναγία αλλά κι Εκείνη να παραμένει πάντα δίπλα τους.

Ένα βιβλίο για παιδιά ηλικίας 5-8, με δραστηριότητες και εκπαιδευτικό υλικό.

Εικονογράφηση: Πέγκυ Φούρκα

Σχήμα: 14 Χ 21

Σελίδες: 92

ISBN: 978-960-619-046-9

Τιμή: 15 €

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μάρκου Κώστας -Ζεφύρι Αθήνα
  2. Ελένη Στεφανή -Λαμία 
  3. Έλενα Ζήκου -Αιγάλεω