Διαγωνισμός με δώρο δύο σετ με Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces για 3 τυχερά παιδάκια

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Π. Πελεκάνος & Σία Ο.Ε  δίνει την ευκαιρία σε τρία τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από δύο σακουλάκια με Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στην εξής σελίδα:

https://www.facebook.com/pelekan.com.gr/posts/743030952497726/

β) κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε από το τέλος του άρθρου πόσα γνωστά σχέδια δεσίματος για τα Fun Elastic Laces υπάρχουν:

α) Υπάρχουν πάνω από 36 γνωστά σχέδια δεσίματος για τα Fun Elastic Laces

ή β) Υπάρχουν πάνω από 18 γνωστά σχέδια δεσίματος για τα Fun Elastic Laces

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι νικητές θα λάβουν  το δώρο τους  με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου: Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Fun Elastic Laces

Εκπληκτικά ελαστικά κορδόνια για αθλητικά, σπορ και casual υποδήματα, για μικρούς και για μεγάλους. Δεν χρειάζεται να ξαναδέσετε τα κορδόνια σας. Άνετα, κομψά, για όλη την ήμερα και για όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφα σχέδια πάνω στα παπούτσια σας. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων θα σας συναρπάσει. Η ποιότητα και η αντοχή είναι μοναδική. Κάντε το επόμενό σας βήμα με Fun Elastic Laces.

 

Χρώματα 19: Baby-Blue, Apple-Green, Bright-Blue, Lila, Purple, Red, White, Black, Salmon, Light Green, Χρυσό (Oro), Ροζ (Rosa), Φούξια Φωσφοριζέ (Fuxia Flu), Μπλε Σκούρο (Blu Scuro), Πορτοκαλί Φωσφοριζέ (Arancio Flu), Γκρι (Grigio Chiaro), Γκρι Σκούρο (Grigio Scuro), Λαδοχακί (Verde Mil), Ασημί.

 

Σχήμα, μορφή: Πλακέ ελαστικά

Διάμετρος, πλάτος: 8.0mm

Μήκος: 6.0cm

Μορφή πώλησης: Ανά πακέτο (6 κορδόνια σε ένα χρώμα - 3 κορδονάκια σε κάθε υπόδημα). Συνιστάται η αγορά 2 πακέτων για ένα ζευγάρι υποδήματα

Υλικό: Συνθετικά - Ελαστικά (ίνες πολυεστέρα και lycra)

 

Τι είναι τα Fun Elastic Laces?

 

· Το κάθε Fun Elastic Lace είναι ένα συναρμολογούμενο κορδόνι παπουτσιών, ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει προσωπικό χαρακτήρα στα sneakers και σε όλα τα αθλητικά – δετά παπούτσια με κορδόνια .

 

· Κάθε Fun Elastic Lace έχει σχεδιαστεί για να ενώνει δύο τρύπες για κορδόνια στα sneakers. Συνεπώς, κάθε ζευγάρι τρύπες σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το ίδιο ή διαφορετικό χρώμα Fun Elastic Lace. Άρα, όσα ζευγάρια τρύπες έχουν τα sneakers σου, τόσα χρώματα κορδόνια μπορείς να βάλεις με τα Fun Elastic Laces.

 

·  Επειδή τα Fun Elastic Laces είναι συναρμολογούμενα, εσύ αποφασίζεις ανάμεσα σε ποιες τρύπες θα περάσεις το κορδόνι. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να δημιουργήσεις φανταστικά σχέδια, σαν αυτά που θα δεις σε αυτή τη σελίδα. Οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες.

 

· Τα Fun Elastic Laces έχουν σχεδιαστεί για το ελαστικό υλικό μας, το LacedFeelTM, τα sneakers μετατρέπονται στη στιγμή σε ευκολοφόρετα παπούτσια και δεν θα χρειαστεί να ξαναδέσεις ποτέ τα κορδόνια.

 

Προδιαγραφές των Fun Elastic Laces

 

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία των κορδονιών Fun Elastic Laces:

1. Το ελαστικό κορδόνι LacedFeelTM αποτελείται από ίνες πολυεστέρα και lycra, οι οποίες είναι υφασμένες γύρω από το ειδικά σχεδιασμένο νήμα του.

2. H ειδικά σχεδιασμένη και πατενταρισμένη άκρη του κορδονιού (που χρησιμοποιείται τόσο για την εισαγωγή και την αφαίρεση του από τα sneakers, όσο και ως εξάρτημα ένωσης για να ευθυγραμμιστούν οι άκρες μόλις εισαχθούν στο παπούτσι).

· Το κάθε Fun Elastic Lace είναι ένα κομμάτι κορδονιού μήκους 6 εκατοστών, φτιαγμένο από το πατενταρισμένο και ειδικά σχεδιασμένο ελαστικό υλικό LacedFeelTM.

· Το κορδόνι LacedFeelTM που χρησιμοποιείται στα Fun Elastic Laces αναπαράγει την εφαρμογή (δηλαδή το πόσο εφαρμοστό θα είναι) που επιδιώκει ο μέσος άνθρωπος όταν δένει τα κορδόνια των sneakers του.

· Επειδή τα Fun Elastic Laces είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό με τα συμβατικά κορδόνια, έχουν παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με τα κορδόνια που είχαν αρχικά τα sneakers σου. Γιατί να χαλάσεις ένα κλασικό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια βάζοντας πλαστικά κορδόνια;

 

Οδηγός δεσίματος

Υπάρχουν πάνω από 36 γνωστά σχέδια δεσίματος για τα Fun Elastic Laces. Μην ξεχνάς, τα μοτίβα δεν είναι μόνο για να φτιάχνεις cool σχέδια αλλά και για να τελειοποιήσεις την εφαρμογή των Fun Elastic Laces σου. Τα απλά δεσίματα είναι γενικά πιο χαλαρά, ενώ τα πιο σύνθετα είναι πιο σφιχτά. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Π. Πελεκάνος & Σία Ο.Ε

ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 16-18, ΠΛ. ΨΥΡΡΗ, ΑΘΗΝΑ, 105 54 
ΤΗΛ: +30 211 7109441 - +30 210 3214662 - +30 210 3214693
FAX: +30 210 3214693

 

ΥΠΟΚ/ΜΑ: ΜΙΑΟΥΛΗ 12-14, ΠΛ. ΨΥΡΡΗ, ΑΘΗΝΑ, 105 54
ΤΗΛ: +30 210 3214602

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Αλοιμόνου Δήμητρα - Πετρούπολη
  2.  Κολλάρου Μαρία - Αργυρούπολη
  3. ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  -ΑΘΗΝΑ