Διαγωνισμός για 3 διπλά βραχιολάκια για το Aidonakia Summer Splash 2019

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Aidonakia δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν απο ένα διπλό Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής στα παιχνίδια (κοστίζει 16,5 ευρώ) για το Aidonakia Summer Splash 2019 και μπορούν να εξαργυρωθούν από 14/9 έως 22/9

Οι νικητές κερδίζουν Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα για το παιδί και το άλλο για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 16,5 ευρώ) 

Επισήμανση: Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, τη Water Battle Arena και την Laser Tag Arena.

Λίγα λόγια για τα Aidonakia Summer Splash 2019

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το καλοκαίρι, με νέες περιπέτειες!

Το πιο ανατρεπτικό, καλοκαιρινό θεματικό event επιστρέφει και φέτος ανανεωμένο, μόνο στα Αηδονάκια, στο Μαρούσι!

Water Battle Arena

Laser Tag Arena

Ολοκαίνουργιος Στίβος Μάχης Kids Survival

20 μοναδικά παιχνίδια

 

Φέτος το καλοκαίρι τα Αηδονάκια μεταμορφώνονται σε ένα Τροπικό Νησί γεμάτο παιχνίδια!
 

Ένα πραγματικό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, εξωτικές παραλίες, το νησί των πειρατών, μάχες πάνω και κάτω από τα καράβια, μία laser tag αρένα κατευθείαν από το μέλλον, ο survival στίβος επιβίωσης και ανάμεσα σε όλα αυτά,
για πρώτη φορά μία

Water Battle Arena που θα... ταράξει τα νερά!

Φοίνικες, φάλαινες, τροπικά δέντρα και ζώα, άφθονο νερό
αλλά και 20 μοναδικά παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ περιμένουν τους επισκέπτες του Aidonakia Summer Splash, από 8 Ιουνίου έως και 22 Σεπτεμβρίου στα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα. Φέτος, ανανεωμένο «εξωτικό» σκηνικό γεμάτο νέα παιχνίδια δράσης με «πειρατική» αισθητική, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, δημιουργικά εργαστήρια, διαγωνισμοί και έπαθλα, εξάπτουν την παιδική φαντασία και περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους!

Το «βαρύ πυροβολικό» για φέτος που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους είναι η νέα πρωτοποριακή

 

Water Battle Arena

Πειρατικά Καράβια, ένα πραγματικό ηφαίστειο που εκτοξεύει νερόκαταπέλτεςκανόνια νερού,νεροπίστολα αλλά και νερόμπομπες, θα γράψουν ιστορία!

Τα Αηδονάκια πρωτοπορούν και δημιουργούν φέτος για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έναν χώρο προσομοίωσης πειρατικής μάχης!

Χωριστείτε σε δύο ομάδες, βρεθείτε αντιμέτωποι και... η μάχη του Μούσκεμα ξεκινά! Κανείς δεν θα μείνει στεγνός. Πάμε στόχο!

Εδώ ανίκητος είναι μόνο ο αδιάβροχος!

Laser Tag Arena

Ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία.
Σε μία «φουτουριστική» πίστα με ξεχωριστά εμπόδια αλλά και laser guns τελευταίας τεχνολογίας, τοLaser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Ένα παιχνίδι δράσης για όλη την οικογένεια, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τοηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Άχαστο!

Kids Survival Στίβος Μάχης

Εδώ το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ!

Σε έναν ολοκαίνουργιο στίβο μάχης με διασκεδαστικά εμπόδια και έξυπνα puzzles τα παιδιά ζουν την εμπειρία του παιδικού survival!

Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά ΚΑΙ όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, εξωτερικός Παιδότοπος με μεγάλα φουσκωτά, ημιϋπαίθριος κλιματιζόμενος Παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Venture River, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.

Το «Αηδονάκια Play Town Cafe», πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, και τα πιο λαχταριστά ΠΑΓΩΤΑ ώστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να μείνουν ικανοποιημένοι.

Και μην ξεχνάτε ότι στα «Αηδονάκια» μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Ο χώρος, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, διατίθεται και για επισκέψεις Summer Camps, τις ώρες 10:00 – 15:00, κατ' αποκλειστικότητα. Έμπειρο προσωπικό κατευθύνει τις ομάδες των παιδιών προς κάθε δράση εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή συμμετοχή τους στα παιχνίδια.

 

 

Aidonakia Summer Splash
στο Μαρούσι

 

#maxiTouMouskema

 

Η Μάχη Του Μούσκεμα στα Αηδονάκια στο Μαρούσι ξεκινά 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως 22 Σεπτεμβρίου.

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη

Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής στα παιχνίδια κοστίζει 16,5 ευρώ 
(το βραχιόλι ισχύει σε όλα τα παιχνίδια ΕΚΤΟΣ από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, τη Laser Tag Arena και τη Water Battle Arena)

Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)
Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 6196948

Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00
Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00

www.facebook.com/Aidonakia/ 
www.aidonakia.gr

Luna Park «Τα Αηδονάκια»
Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον. Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με ελεγχόμενη είσοδο – έξοδο και διαθέτει κάμερες ασφαλείας.

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου.

Πρόσβαση με ΜΜΜ:
Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Πιστιολα ελενη
  2. ΧΑΜΠΙΠΗ ΡΙΑ 
  3. Κοσυφαρινη Αρετη