Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το κορίτσι πίσω από την αυλαία» των εκδόσεων Κέδρος (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος   δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια  να κερδίσει  ένα αντίτυπο του βιβλίου:  «Το κορίτσι πίσω από την αυλαία».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

α)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α)520 σελίδες β)496 σελίδες  γ)300 σελίδες 

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Η νικήτρια    θα λάβει   το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courrier, αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:"Το κορίτσι πίσω από την αυλαία":

1959. Στο Παρίσι, η διάσημη αρτίστα Ντεπί Μαρτέν εξαφανίζεται μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια της θεατρικής της πρεμιέρας. Ο επιθεωρητής Μαρσέλ Ωγκύ θα έρθει αντιμέτωπος με ένα εξαιρετικά περίπλοκο αίνιγμα.

1936. Στην Αθήνα του Μεσοπολέμου, η όμορφη μεγαλοαστή Ελένη Αδριανού ταράζει με το θάρρος και τις αποφάσεις της τα καθωσπρέπει σαλόνια της πρωτεύουσας.

Την ίδια εποχή, στην Ικαρία της άγριας ομορφιάς και των απόκρημνων βράχων, η Βασιλική και ο Αντώνης βιώνουν τον απόλυτο έρωτα, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συμβάσεις.

Λίγους μήνες αργότερα, απομονωμένη σε μια δύσβατη πλαγιά πάνω από τη θάλασσα, η Βασιλική περιμένει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Κάποιοι όμως έχουν αποφασίσει διαφορετικά...

...Ένα πολυπρόσωπο μυθιστόρημα που αρχίζει το 1936 και φτάνει ως το 1959 με μια πλοκή που δεν σου επιτρέπει να το αφήσεις από τα χέρια σου μιας και το έχεις αρχίσει, με συνεχείς ανατροπές και καθ’ όλα πετυχημένες εκπλήξεις και με ένα κοινωνικό υπόβαθρο που διαπερνά τις δεκαετίες, ακραγγίζοντας την Ιστορία (δικτατορία Μεταξά, Χιτλερική Γερμανία, Παρίσι - Πόλη των Τεχνών αλλά και της Ναπολεόντειας Αστυνομίας από την εποχή του Φουκέ).

Βασίλης Βασιλικό

Η Άννα Λυμπεροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε γραφιστική και από το 1998 διατηρεί δημιουργικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

Συγγραφέας: Λυμπεροπούλου Άννα 

Έτος έκδοσης: 2019
Σχήμα: 14 Χ 20,6
Βάρος: 521.00 γραμ.

Μαλακό εξώφυλλο   

ISBN: 978-960-04-5017-0  

Τιμή:15 ευρώ 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ -ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ