Τρία τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων της εταιρείας APIVITA : Παιδικό σαμπουάν & αφρόλουτρο με μανταρίνι και μέλι και Αντηλιακό spray για νήπια και παιδιά SPF 50 με αλόη και καλέντουλα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία APIVITA δίνει την ευκαιρία σε τρία τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα σετ προϊόντων: Παιδικό σαμπουάν & αφρόλουτρο με μανταρίνι και μέλι και Αντηλιακό spray για νήπια και παιδιά SPF 50 με αλόη και καλέντουλα!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας APIVITA στο facebook

 https://www.facebook.com/apivitaGR/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

 

Περιγραφή του δώρου :

Παιδικό σαμπουάν & αφρόλουτρο με μανταρίνι και μέλι

Πρακτικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο με ήπιους, φυσικούς καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες, μανταρίνι και μέλι, νερό καλέντουλας, αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι κατάλληλο για παιδιά και βιολογικά και φυτικά συστατικά που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και την επιδερμίδα, χαρίζοντας ενυδάτωση και προστασία.

  • Τα πολύ ήπια επιφανειοδραστικά φυτικής προέλευσης από  φοινικέλαιο, λάδι ελιάς και ηλίανθου καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά  χωρίς να ερεθίζουν.

  • Το βιολογικό εκχύλισμα Μανταρίνι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

  • Τα βιολογικά εκχυλίσματα Μέλι και Καλέντουλα ενυδατώνουν επιδερμίδα και μαλλιά ενώ αφήνουν ακόμη και τα μακριά μαλλιά ευκολοχτένιστα και λαμπερά.

  • Οι χωρίς γλουτένη πρωτεΐνες σιταριού και η Πανθενόλη έχουν ενυδατική, προστατευτική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ μειώνουν τους ερεθισμούς.

  • Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι τονώνει και βελτιώνει τη διάθεση.

  • Το βιολογικό έγχυμα Καλέντουλα που αντικαθιστά το νερό εξασφαλίζει καταπραϋντική δράση από τη βάση του προϊόντος.

  • Με πλούσιο, κρεμώδη αφρό που ξεπλένεται εύκολα και φρουτένιο άρωμα.

  • Κατάλληλο για παιδιά 1 έτους και πάνω.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ - ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ

ΧΩΡΙΣ SLES

Αντηλιακό spray για νήπια και παιδιά SPF50

με Αλόη & Καλέντουλα

Αντηλιακή προστασία με ό, τι πιο αγνό από τη μητέρα φύση.
Υποαλλεργικό αντηλιακό spray υψηλής προστασίας ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη νηπιακή1 και παιδική επιδερμίδα.

  • Ο ειδικά μελετημένος φωτοσταθερός συνδυασμός οργανικών και ανόργανων φίλτρων παρέχει σταθερή προστασία καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προστατεύει ισχυρά από UVA και UVB ακτινοβολία.

  • Το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνες βοηθά στην ενίσχυση του ανώριμου υδρολιπιδικού φραγμού του παιδιού προλαμβάνοντας την αφυδάτωση

  • Το εκχύλισμα από ελληνική καλέντουλα και η βισαβολόλη καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του βρέφους και του παιδιού και προλαμβάνουν πιθανούς ερεθισμούς

  • Η βιολογική αλόη, πηγή βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων, και η πανθενόλη βελτιώνουν την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος και χαρίζουν παράλληλα αντιφλεγμονώδη δράση 

  • Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη σιδερίτη και η βιταμίνη Ε χαρίζουν ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία.

  • Με φρουτένιο άρωμα βερίκοκο (χωρίς αλλεργιογόνα)

  • Σε πρακτική συσκευασία SPRAY των 150ml, με λεπτόρρευστη υφή που εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και άμεση απορρόφηση

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

APIVITA

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι

  1. Σωκιανού Νεφέλη
  2. Μιχαλοπούλου Βαγια - Καλαματα
  3. ΣΕΡΓΙΑΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ -ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ