Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Δεν θέλω σούπα! Τρώω όλο μου το φαι" από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Δεν θέλω σούπα! Τρώω όλο μου το φαι".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει: 

1) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή  του συγκεκριμένου βιβλίου:

α)18.00 ευρώ   β) 10.90 ευρώ  γ)15.00 ευρώ 

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Εάν οι  νικητές   είναι από την Αθήνα, θα παραλάβουν οι ίδιοι  το δώρο τους από το Βιβλιοπωλείο Στοά του Βιβλίου (ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ, 10564, τηλ: 210-32 29 620, ωράριο: Δε. & Τετ. 9:30-14:30,  Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00,  Σάβ. 10:00-14:30), διαφορετικά, εάν οι νικητές  είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: "Δεν θέλω σούπα! Τρώω όλο μου το φαι"

Μια εικονογραφημένη ιστορία για το νήπιο και ένας οδηγός για σας: πώς να υποστηρίξετε το παιδί σας στις μικρές μεγάλες προκλήσεις της νηπιακής ηλικίας.

Όλα είναι έτοιμα για την πρόκληση του φαγητού: το τραπέζι είναι στρωμένο με πολλά και νόστιμα φαγητά! Αν όμως το παιδί αρνείται να φάει, τι κάνετε; Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι ούτε μια εικονογραφημένη ιστορία ούτε ένας οδηγός ανατροφής. Είναι και τα δύο μαζί: ένα διπλό εργαλείο για να ξεπεράσετε τις αναπτυξιακές προκλήσεις της νηπιακής ηλικίας στο σημείο όπου συναντώνται οι σκέψεις του παιδιού με αυτές του ενήλικα. Μια πολύτιμη συμμαχία για την ανάπτυξη... γιατί οι στόχοι στη ζωή αξίζουν όταν τους κατακτάμε μαζί!

Για παιδιά ηλικίας 3- 5 ετών

Έτος έκδοσης: 2019

Σχήμα: 21,5 x 23,5 cm

Σελίδες: 42

Εξώφυλλο: Σκληρό

ISBN: 978-960-19-0733-8

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΑΛΤΑΝΗΣ ΘΕΜΗΣ- αντίκυρα
  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΧΑΡΝΕΣ