Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα παιχνίδι με τον τίτλο «Πισίνα με ντουζ»της εταιρείας PLAYMOBIL !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία PLAYMOBIL  δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι ηλικίας από 4 ετών να κερδίσει ένα παιχνίδι με τον τίτλο «Πισίνα με ντουζ» της εταιρείας PLAYMOBIL.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας PLAYMOBIL στο facebook:

https://www.facebook.com/PlaymobilHellas/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο νικητής θα λάβει   το δώρο του   με courrier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

«Πισίνα με ντουζ» με κωδ. 9422 περιλαμβάνει ντους που λειτουργεί, σχεδία που επιπλέει και μικρό παιχνίδι - χταπόδι που εκτοξεύει νερό.

Διαστάσεις: 15,4 x 13 x 4,7 εκ (ΜxΠxΥ).

Για παιδιά ηλικίας από 4 ετών.

Λίγα λόγια για την εταιρεία PLAYMOBIL:

Από το 1974 το σύστημα παιχνιδιού PLAYMOBIL® που δημιούργησε ο Hans Beck έχει γίνει το αγαπημένο παιχνίδι όλων των παιδιών γεμίζοντας τα παιδικά τους δωμάτια με ότι θέμα βάζει ο νους τους - από έναν πειρατή μέχρι μεγάλα κουκλόσπιτα και παιδιατρικές κλινικές.

Περίπου 3 δισεκατομμύρια από τις αγαπημένες φιγούρες με το χαρακτηριστικό χαμόγελο έχουν παραχθεί από τότε και αποτελούν την αγαπημένη διασκέδαση των παιδιών. Κάθε χρόνο 30 διαφορετικά θέματα παιχνιδιού παίρνουν το δρόμο για περισσότερες από 100 χώρες σε όλη την υφήλιο. Τόσο οι γονείς, όσο και οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν το βραβευμένο σύστημα παιχνιδιού, καθώς το θεωρούν το καλύτερο δημιουργικό παιχνίδι ρόλων, με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας.

PLAYMOBIL Hellas Α.Ε
Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων
145 64 Κηφισιά Αττικής
τηλ: 210-80 00 018
fax: 210-80 79 249
e-mail: info@playmobil.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι :Χατζηκυριάκου Κατερίνα- Σαλαμίνα