Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου "Ώρα για ύπνπο- Εκπαιδεύστε το μωρό σας να κοιμάται μέσα σε 7 ημέρες" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερές αναγνώστριες    να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Ώρα για ύπνο-Εκπαιδεύστε το μωρό σας να κοιμάται μέσα σε 7 ημέρες".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός   στο facebook:

https://www.facebook.com/psichogios/  

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Εάν οι  νικήτριες  είναι από την Αθήνα, θα παραλάβουν οι ίδιες το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός(Εμ. Μπενάκη 13, τ.κ. 106.78, Αθήνα, τηλ.  21 0361 8654), διαφορετικά, εάν οι νικήτριες είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος,   θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο: "Ώρα για ύπνο-Εκπαιδεύστε το μωρό σας να κοιμάται μέσα σε 7 ημέρες"

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΜΩΡΟ = ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΓΟΝΙΟΣ 

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα μωρά δεν τα πάνε καλά με τον ύπνο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούν… να τα πάνε καλά! Η Βάιολετ Τζιανόνε το ξέρει από προσωπική πείρα. Αφού πέρασε έναν χρόνο, ύστερα από τη γέννηση της κόρης της, με δύο μόνο ώρες ύπνου την ημέρα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βρει ποια προσέγγιση θα ήταν πιο αποτελεσματική για το δικό της μωρό. Η διαδικασία αυτή την ενέπνευσε να λανσάρει τον δικό της ιστότοπο Sleep, Baby, Sleep, μέσω του οποίου βοήθησε αμέτρητους γονείς με τα θέματα ύπνου των μωρών τους. 

Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η Βάιολετ αναλύει δοκιμασμένες και πραγματικές στρατηγικές ώστε να κοιμηθεί καλά το μωρό σας και να ξυπνήσει ευδιάθετο και ξεκούραστο. Θα μάθετε ακριβώς τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να προετοιμάσετε το παιδί σας για τη διαδικασία του ύπνου και να βεβαιωθείτε ότι οι καλές συνήθειες ύπνου θα συνεχίσουν και στο μέλλον. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε με επιτυχία το μωρό σας να κοιμάται εύκολα και καλά.  

Συγγραφέας: ΒΑΪΟΛΕΤ ΤΖΙΑΝΟΝΕ   

Μεταφραστής : Ελένη Δασκαλάκη    

Κατηγορία :Γενικών γνώσεων  
Θεματική κατηγορία : Γονείς και παιδιά 
Σειρά : Για να ζούμε καλύτερα 
Ημ. Έκδοσης : 30/05/2019
Σελίδες : 136
Ηλικία : 18+
Σχήμα: 14.5 x 20.7 cm
ISBN:978-618-01-2960-1  

Τιμή: 11,10 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Πασπάτη Ιωάννα - Χανιά
  2. ΒΕΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ - ΑΛΙΜΟΣ, ΑΘΗΝΑ