Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Οι Ατρόμητροι κάνουν το μεγάλο άλμα" από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα   δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου: "Οι Ατρόμητροι κάνουν το μεγάλο άλμα".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 

1)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου:

α)15 ευρώ  β) 9.90 ευρώ γ)19 ευρώ  

και 2) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Εάν οι  νικητές   είναι από την Αθήνα, θα παραλάβουν οι ίδιοι  το δώρο τους από το Βιβλιοπωλείο Στοά του Βιβλίου(ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ, 10564, τηλ: 210-32 29 620, ωράριο: Δε. & Τετ. 9:30-14:30,  Τρ. – Πέμ. & Παρ. 9:30-18:00,  Σάβ. 10:00-14:30)  διαφορετικά, εάν οι νικητές  είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος, θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο:"Οι Ατρόμητροι κάνουν το μεγάλο άλμα" των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα 

Η σειρά «Οι Ατρόμητοι» αποτελείται από τέσσερα βιβλία με περιπέτειες που θα συναρπάσουν και θα δυναμώσουν συναισθηματικά τα παιδιά. Η γνωστή συγγραφέας Έλσα Πουνσέτ, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τη συναισθηματική νοημοσύνη, μας παρουσιάζει το Εργαστήριο Συναισθημάτων, στο οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να βρει συμβουλές και τρόπους για να επικοινωνεί καλύτερα και να ζήσει πιο ήρεμα και ευτυχισμένα.

«Οι Ατρόμητοι» είναι η Αλέξια, ο Τάσι και ο σκύλος τους ο Ρόκι. Αρχικά δεν το ξέρουν, αλλά σύντομα ανακαλύπτουν ότι μπορούν να καταφέρουν όλα όσα θέλουν με τα συναισθήματά τους. Με τη συντροφιά του πανέξυπνου και έμπειρου «εκπαιδευτή συναισθημάτων», του γλάρου Φλορεστάν, αντιμετωπίζουν κάθε βράδυ συναρπαστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις. Μέσα από τις περιπέτειές τους μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο να ρυθμίζουν τα συναισθήματά τους, δηλαδή να τα αναγνωρίζουν, να τα τιθασεύουν, ακόμα και να τα αλλάζουν.

Κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο σε ένα συναίσθημα ή σε μια δεξιότητα:τον φόβο, την αυτοεκτίμηση, τη συνύπαρξη, τον θυμό. Ο στόχος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη, που τους επιτρέπει να βρουν τον δρόμο για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Στο πρώτο βιβλίο, «Οι Ατρόμητοι κάνουν το μεγάλο άλμα», οι φίλοι μας ανακαλύπτουν, μέσα από μια εντυπωσιακή δοκιμασία, ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Εικονογράφηση: Ρόθιο Μπονίγια

Μετάφραση: Αλέξανδρος Ηλιόπουλος

Σχήμα: 22 Χ 20,5

Εξώφυλλο Σκληρό

Σελίδες: 48

ISBN:978-960-19-0696-6

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΗΤΡΟΥ ΖΩΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2. ΜΑΝΙΑ ΣΙΣΙ- Κορινθoς