Διαγωνισμός με δώρο δύο αντίτυπα του παιδικού βιβλίου:Με λένε «Πάρη Αδέσποτο» Να γίνουμε οικογένεια; των εκδόσεων Ίτανος

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις  Ίτανος δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν  ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου: Με λένε «Πάρη Αδέσποτο»  Να γίνουμε οικογένεια;

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like  στη σελίδα των εκδόσεων Ίτανος στο facebook:

https://www.facebook.com/itanosbooks

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι νικητές   θα λάβουν   το δώρο τους  με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το παιδικό βιβλίο: Με λένε «Πάρη Αδέσποτο»  Να γίνουμε οικογένεια; των εκδόσεων Ίτανος:

Ένα απόγευμα τέσσερα παιδιά της γειτονιάς μου πιάσανε ψιλή κουβέντα με τρεις τετράποδους μπόμπιρες, επισκέπτες στα μέρη μας. Τα μουτράκια τους σε μαύρο, καφετί με πιτσιλιές, άσπρο μαλλιαρό.

Τα αγόρια άπλωσαν τα χέρια για να χαϊδέψουν τα κεφαλάκια τους. Οι μπόμπιρες ξεθάρρεψαν και τους είπαν τα ονόματα και την ιστορία τους. Είχα στήσει ήδη αφτί.

Η ζωή του «Πάρη Αδέσποτου» τούς συγκίνησε. Στα κρυφά, δάκρυσα κι εγώ. «Ποτέ πια κανένα αδέσποτο», είπαν ο Πέρι, ο Άλκης, ο Γιώργος κι ο Βασίλης.

Μέσα σε ένα απόγευμα τρεις οικογένειες απέκτησαν νέα μέλη. Μέσα σε ένα απόγευμα τρία μοναχικά και φοβισμένα μουτράκια γέμισαν με ελπίδα, χαμόγελα και αγάπη.

Μέχρι σήμερα ζούνε όλοι μαζί ευτυχισμένοι με μόνη εξαίρεση την ώρα που κάποιοι μπόμπιρες πλατσουρίζουν στο καθαρό πάτωμα, σου κάνουν γλουτς για να τους δώσεις το μπισκοτάκι που τρως, λένε μπλιαχ στα εμβόλια του γιατρού, μασουλάνε τα χαλάκια της μαμάς με πολλή αγάπη και σε τρελαίνουνε με τα γαβ και γουβ!!

Αχ! Τι ωραία που είναι η οικογένεια…

Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Εικονογράφηση: Έλενα Κατσαντώνη

Διαστάσεις : 17 Χ 24 cm

Σελίδες : 56

ISBN : 978-960-93-8000-3

Τιμή: 7€   

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΕΛΕΤΛΊΔΟΥ ΆΝΝΑ-ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΘΗΝA