Μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα σετ φαγητού Σόφι καμηλοπάρδαλη από 100% φυσικά υλικά, από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δίνει την ευκαιρία  σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα σετ φαγητού Σόφι καμηλοπάρδαλη από 100% φυσικά υλικά.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος mysunshine.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/mysunshine.gr/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Η νικήτρια   θα λάβει το δώρο της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Περιγραφή του δώρου:

Το ιδανικό σετ φαγητού για τα πρώτα γεύματα του μωρού σας από την αγαπημένη μας Σόφι καμηλοπάρδαλη.

Είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικά υλικά από μπαμπού, καλαμπόκι και ξύλο, απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για το φαγητό του.

Το ανθεκτικό αυτό σετ θα συνοδεύει καθημερινά το μωρό σας στα γεύματά του και θα το ενθαρρύνει να μάθει να τρώει μόνο του.

 

Το σετ περιλαμβάνει:

  • Ένα κουτάλι

  • Ένα ρηχό πιάτο

  • Ένα βαθύ πιάτο

  • Ένα ποτήρι

 

Το βιοδιασπώμενο σετ είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. 
 

Δεν είναι κατάλληλο για χρήση στο φούρνο μικροκυμμάτων.

 Τιμή: 34.90 ευρώ.

 

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr:

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τη δική του εμπειρία μέσα από έρευνα, μελέτη και πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρει προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

Το mysunshine.gr είναι περήφανο που μπορεί για κάθε ένα από τα προϊόντα του να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγει προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ!


 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Mysunshine.gr


Αμφιπόλεως 11, τ.κ. 118 55,

Βοτανικός, πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός, Αθήνα


τηλ.:210-34 22 583

e-mail :info@mysunshine.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η Λάτσιου Χριστίνα - Καρδαμίτσια Ιωάννινα