Διαγωνισμός για 2 κασετίνες των Νίντζα Lego Ninjago με βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια    να κερδίσουν από μία κασετίνα των Νίντζα Lego Ninjago με βιβλία!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός   στο facebook:

https://www.facebook.com/psichogios/  

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Εάν οι  νικητές είναι από την Αθήνα, θα παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός(Εμ. Μπενάκη 13, τ.κ. 106.78, Αθήνα, τηλ.  21 0361 8654), διαφορετικά, εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος,   θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε  την κασετίνα των Νίντζα Lego Ninjago με βιβλία :

Ανακάλυψε μέσα σε αυτή την κασετίνα ένα βιβλίο με συναρπαστικούς γρίφους, ένα βιβλίο ζωγραφικής και σχεδίου και ένα βιβλίο για να διαβάσεις, αλλά και να γράψεις, ιστορίες και κόμικς! Με τόσες δραστηριότητες, γρίφους, ζωγραφιές και ιστορίες, η διασκέδαση δε σταματά για τους λάτρεις των νεαρών νίντζα! Επιπλέον, πρόσθεσε στη συλλογή σου την απίθανη μίνι φιγούρα του Σαμουράι Χ!

Κατηγορία : Αγαπημένοι Ήρωες

Σειρά : Lego

Ημ. Έκδοσης : 18/04/2019

Ηλικία : 7-8, 9-11

Σχήμα: 18.5 x 24.5 cm

ISBN:978-618-01-3016-4

Τιμή: 10,98 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Καβουσανάκη Αθήνα
  2. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΚΑΛΑΜΑΤΑ