Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το επιτραπέζιο παιχνίδι Boo…Μην το πεις!!!(03-208)με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια, από την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών στην Ελλάδα «ΕΠΑ» !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών «ΕΠΑ» δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «Boo…Μην το πεις!!! (03-208) με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας ελληνικών παιχνιδιών στην Ελλάδα «ΕΠΑ» στο facebook:

 https://www.facebook.com/epa-toys-154158014649696/          

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Ταυτότητα του δώρου :

«Boo…Μην το πεις!!! (03-208) με λέξεις και κάρτες για όλη την οικογένεια»

Το κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι για 4 ή περισσότερους παίκτες, τώρα σε διπλή έκδοση 2 σε 1! Θα καταφέρεις μέσα σε ένα λεπτό να δώσεις στην ομάδα σου να καταλάβει ποια είναι η κρυμμένη λέξη, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις τις πέντε «απαγορευμένες» λέξεις;

Ο χρόνος κυλάει, η κλεψύδρα αδειάζει σιγά-σιγά, η κόρνα ετοιμάζεται να σου θυμίσει ότι ….έχασες!

Η JUNIOR έκδοση με σχεδόν 500 λέξεις περιλαμβάνει 2 απαγορευμένες λέξεις και προτείνεται για ηλικία 7+.

Η FAMILY EDITION περιλαμβάνει σχεδόν 1000 λέξεις και προτείνεται για ηλικίες 12+

Παράγεται 100% στην Ελλάδα, από την «ΕΠΑ» που κατασκευάζει ποιοτικά παιχνίδια από το 1930. Τώρα ξεχωριστή διασκέδαση ΒΟΟ…ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ για ΜΙΚΡΟΥΣ & μεγάλους !

Λίγα λόγια για την «ΕΠΑ»:

Η παλαιότερη εταιρία κατασκευής ελληνικών παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1930, η «ΕΠΑ», προμηθεύει με επιτραπέζια παιχνίδια την αγορά  σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Με ένα μηχανολογικό εξοπλισμό που ανανεώνεται σταδιακά, με μια φήμη και μια ιστορία που λίγες επιχειρήσεις έχουν, η εταιρία οδηγείται στον 21ο αιώνα. Παράλληλα με την κατασκευή και την ανανέωση όλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών της, η εταιρία επεκτείνει, με μεγάλη επιτυχία ,τις δραστηριότητές της και στην αποκλειστική αντιπροσώπευση επιλεγμένων οίκων παιχνιδιών του εξωτερικού.

 

Επικοινωνία:

«ΕΠΑ»

10 χλμ Εθνκής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 461 132, 2310 461 958 & e-mail:info@epatoys.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι :Αρμάγου Αμαλία - Ρέθυμνο Κρήτη