Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα σετ προϊόντων: φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt, διπλού τοιχώματος & ένα παγουράκι Ecolife kids 500ml από την εταιρεία LifeGreen!

Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα σετ προϊόντων: φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt, διπλού τοιχώματος & ένα παγουράκι Ecolife kids 500ml από την εταιρεία LifeGreen!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία LifeGreen δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα σετ προϊόντων: φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt,διπλού τοιχώματος και ένα παγουράκι Ecolife kids 500ml από την εταιρεία LifeGreen !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας LifeGreen στο facebook:

https://www.facebook.com/lifegreengr/

 και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του σετ προϊόντων της LifeGreen :

Φαγητοδοχείο ανοξείδωτο 1lt,διπλού τοιχώματος

  • Εσωτερικά- εξωτερικά ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 για υγιεινή μεταφορά φαγητού και εύκολο καθάρισμα.

  • Mε διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι για διατήρηση της θερμοκρασίας του φαγητού σας έως και 2-3 ώρες

  • Με καπάκι ασφαλείας για μεγαλύτερη στεγανότητα. Αεροστεγές κλείσιμο και διατήρηση του φαγητού σας φρέσκου.

  • Εσωτερικό χώρισμα με ξεχωριστό πιατάκι. Μικρό κουταλάκι μέσα στη θήκη του χερουλιού

  • Ιδανικά για το γραφείο, το σχολείο ή την εκδρομή

  • BPA FREE

Διαστάσεις cm:

15cm Διάμετρος

14cm Ύψος

Βάρος:

Χωρητικότητα: 1lt

Προσοχή: Δεν συνιστάται η τοποθέτηση του σε φούρνο και όπως όλα τα ανοξείδωτα σκεύη, δεν πρέπει να μπαίνει στο φούρνο μικροκυμμάτων.

Τιμή πώλησης:16.50 ευρώ


 


 

Παγουράκι Ecolife kids 500ml

  • Για νερό και κρύα ροφήματα. Μικρό, ελαφρύ, οικολογικό και επαναχρησιμοποιούμενο.

  • Aπόλυτα ασφαλές και υγιεινό, χωρίς τις τοξικές ουσίες του πλαστικού μπουκαλιού ή του αλουμινίου.

  • Mε σχέδια που θυμίζουν τα παιδικά τους παιχνίδια και χρώματα που ξεχωρίζουν.

  • Με πρακτικό καπάκι, για εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο. Κατάλληλο για το σχολείο ή την εκδρομή.

  • BPA FREE

  • Δε σπάει 

  • Stainless steel 18/8 (304)

Ο ιδανικότερος τρόπος για να έχουν πάντα μαζί τους νερό και να μην επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με τις τοξικές ουσίες των πλαστικών μπουκαλιών.

Γιατί να διαλέξω παγούρι από ανοξείδωτο ατσάλι;

1) O σημαντικότερος λόγος για να πείτε ‘ναι’ στα ανοξείδωτα παγουράκια είναι το υγιεινό τους υλικό και η μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Καθότι δεν σπάνε εάν πέσουν κάτω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα κοινά παγούρια.

2) Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το πλέον υγιεινό και ασφαλές υλικό, καθώς δεν περιέχει Δισφαινόλη και καρκινογόνες ουσίες, όπως συμβαίνει με κάποια κακής ποιότητας πλαστικά ή αλουμινένια δοχεία. Επιπλέον το ανοξείδωτο ατσάλι δε συγκεντρώνει βακτήρια, ακόμη και αν γρατζουνιστεί. Μη ξεχνάμε ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή υλικού για κατασκευή νοσοκομειακών εξαρτημάτων και ειδών κουζίνας.

Διαστάσεις cm (ΎψοςxΒάση): 15,1 cm x 7,0 cm

Βάρος xωρίς πώμα (με πώμα): 88 gr.(120 gr.)

- Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά.

Τιμή πώλησης: 11.49

Λίγα λόγια για την εταιρεία LifeGreen :

Καλωσήρθατε στη LifeGreen, την εταιρία που είναι εδώ για να σας προσφέρει έξυπνα και πρωτότυπα προϊόντα, με συνείδηση  οικολογική και προσωπικότητα ακαταμάχητη! Εδώ το lifestyle αποκτά eco-friendly χαρακτήρα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αγάπη του για το design και τη λαμπερή εμφάνιση. Τα προϊόντα είναι άμεσα συνυφασμένα με τη λογική μιας καθημερινότητας που αλλάζει, γίνεται πιο απαιτητική και μας ωθεί να στρέψουμε το βλέμμα μας στο περιβάλλον και την υγεία.

Μια ιδέα γεννιέται...

Η ιδέα για τη σύσταση της LifeGreen, γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2010, όταν ο ελληνικός καύσωνας μας έβαλε στην αναζήτηση του καταλληλότερου μπουκαλιού για νερό. Αναζητούσαμε το τέλειο ‘παγούρι’, αυτό που θα μπορούσαμε να γεμίζουμε άφοβα ξανά και ξανά, χωρίς να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας με τις βλαβερές ουσίες του πλαστικού μπουκαλιού. Έτσι, μετά από μια διεξοδική έρευνα καταλήξαμε ότι το μοναδικό μπουκάλι που μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά, χωρίς να ανησυχούμε για τυχόν τοξικά κατάλοιπα, δεν είναι άλλο απ’το ανοξείδωτο (stainless steel).

Στη συνέχεια, το μεγάλο μας ενδιαφέρον για την υγεία, μας έκανε να προσθέσουμε στην γκάμα μας και τα φίλτρα νερού, έτσι ώστε το καθαρό, φιλτραρισμένο νερό, να είναι προσιτό για όλους. Mετά από διεξοδικές έρευνες, συγκρίσεις και δοκιμές, καταλήξαμε στα πλέον οικονομικά και πρακτικά φίλτρα νερού, χωρίς να παραμελήσουμε το design και την eco λογική μας. Έτσι, τα έξυπνα μπουκαλάκια με φίλτρο Ecolife, οι στυλάτες κανάτες Dafi, αλλά και τα πρακτικά φίλτρα πάγκου DigiPure, ανήκουν πλέον στη συλλογή μας και ανυπομονούν να γίνουν κομμάτι και της δικής σας καθημερινότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

LifeGreen

Λ. Μαραθώνος 11
Γέρακας,15344
Αθήνα

e-mail:info@lifegreen.gr

Τηλ.:210-77 88 885

Κιν.:6977 436 491

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι : Γιώργος Δημητριάδης -Θεσσαλονίκη.