Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου:«Ο Μάγειρας των εποχών και η μυστική συνταγή της Άνοιξης» από τις εκδόσεις Μαλλιάρης - Παιδεία

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μαλλιάρης - Παιδεία  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού  βιβλίου:"«Ο Μάγειρας των εποχών και η μυστική συνταγή της Άνοιξης".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μαλλιάρης - Παιδεία   στο facebook:

 https://www.facebook.com/malliaris.gr/?ref=br_rs  

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Εάν οι νικητές είναι από τη Θεσσαλονίκη θα παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από το κατάστημα Μαλλιάρης - Παιδεία (Δημ. Γούναρη 39, 546 22 Θεσσαλονίκη,  τηλ.: 2310-277 113), διαφορετικά εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος,  θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Μάγειρας των εποχών αναζητά επιτέλους τη συνταγή για να φτιάξει μια Άνοιξη εξαιρετική.Όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση…Άραγε ποιος μπορεί να τον βοηθήσει; …Μήπως εσύ;

Αυτή είναι η υπόθεση του νέου παιδικού βιβλίου της Federica Ambroso «Ο Μάγειρας των εποχών και η μυστική συνταγή της Άνοιξης», σε εικονογράφηση της Altierra, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία.

Ένα ευρηματικό παραμύθι σε έμμετρη αφήγηση, που ελκύει και συνεπαίρνει τα παιδιά, μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο.

Για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών

Εικονογράφηση:Altierra

Διαστάσεις: 21 Χ 29,5

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σελίδες: 34

Τιμή: 9,90 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο της μπορείτε να διαβάσετε στο blog omageirastonepoxon.wordpress.com

Η Federica Ambroso γεννήθηκε στην Ιταλία, κοντά στη Βερόνα, το 1993. Σπούδασε φιλολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Ευρωπαϊκές λογοτεχνίες και πολιτισμούς.

Είναι σήμερα υποψήφια διδάκτορας στο πλαίσιο του διεθνούς διδακτορικού D.E.S.E. Doctorat d’Etudes Supérieures Européennes στη Συγκριτική Λογοτεχνία, γι’ αυτό κινείται μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας και Γαλλίας.

Από μικρή ασχολείται με τη συγγραφή ποιημάτων, παραμυθιών και μυθιστορημάτων. Τα τελευταία χρόνια κέρδισε 58 λογοτεχνικούς διαγωνισμούς στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ιταλικά λογοτεχνικά και πολιτιστικά έντυπα, καθώς και σε ανθολογίες. Η αγάπη της για τα βιβλία συνοδεύεται από την αγάπη για την Ελλάδα, τη γλώσσα και τον πολιτισμό της. Επίσης, είναι μεταφράστρια και τραγουδίστρια. Έκανε σπουδές φωνητικής, μουσικής (ακορντεόν) και χορού.

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΜΗΤΡΟΘΑΝΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΑΡΓΟΣ
  2. ΞΑΝΘΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΑΘΗΝΑ