Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου: «για να πεις τα κάλαντα... της Κρήτης» από τις εκδόσεις Ίτανος

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίτανος δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια    να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού  βιβλίου:"για να πεις τα κάλαντα… της Κρήτης".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ίτανος  στο facebook:

https://www.facebook.com/ekdoseisitanos

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Oι  νικητές   θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Με μια ερώτηση αρχίζουν τα κάλαντα και με πολλές ευχές, απλόχερες, κλείνουν…

Ένα ανθολόγιο που συμπεριλαμβάνει όλα τα κάλαντα από το νησί της Κρήτης.

Μέσα στις σελίδες του καθένας από μας θα ξαναγίνει παιδί ή αν είναι ακόμη θα λατρέψει την παιδική του ηλικία και όλοι μαζί θα πληροφορηθούν και θα τραγουδήσουν κάλαντα γνωστά αλλά και κάλαντα ξεχασμένα...

Ένα ανθολόγιο περιπλάνησης στα ήθη και έθιμα που προέρχονται από το νησί, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως καταγραφή της κρητικής διαλέκτου.

Το «για να πεις τα κάλαντα… της Κρήτης» αποτελεί μέρος του γιορτινού λευκώματος με CD «για να πεις τα κάλαντα» της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίτανος.

Εικονογράφηση: Νίκος Βασιλειάδης

Διαστάσεις: 15 x 15.5 cm

Σελίδες: 132

ISBN: 978-960-7549-98-3

Θα το βρείτε στο www.itanosbooks.gr και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΡΑΠΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ - ΑΘΗΝΑ
  2. Περγάμαλη Μαρία - Χαλάνδρι