Τρία τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα παιχνίδι Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών (Γερανός και Ανυψωτικό Όχημα της εταιρείας Hasbro !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Hasbro   δίνει την ευκαιρία  σε τρία τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από ένα παιχνίδι PlayDoh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών (Γερανός και Ανυψωτικό Όχημα) της εταιρείας Hasbro.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Hasbro στο facebook:

https://www.facebook.com/hasbrogaming/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Ταυτότητα του δώρου: PlayDoh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών (Γερανός και Ανυψωτικό Όχημα) της εταιρείας Hasbro:

Το PLAY-DOH, το πλαστοζυμαράκι που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Wheels! Ανυψώστε και κουμπώστε, σηκώστε και τραβήξτε και φυσικά…ζουλήξτε!

Με τη νέα σειρά Play-Doh Wheels, οι μικροί εξερευνητές μπορούν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, παίζοντας με το αγαπημένο τους πλαστοζυμαράκι, ενώ ταυτόχρονα «χτίζουν βάσεις»!

Γνωρίστε το παρακάτω προϊόν της σειράς PLAY-DOH Wheels:

Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών (Γερανός και Ανυψωτικό Όχημα)

(Για ηλικίες από 3 ετών και άνω)

Περιλαμβάνονται γερανός με ράγα, ανυψωτικό όχημα, 1 βαζάκι πλαστοζυμαράκι Play-Doh Buildin' και 2 βαζάκια πλαστοζυμαράκι Play-Doh Brand Modeling.

HASBRO HELLAS AE

Λεωφ. Κηφισίας 364 & Δελφών 1

Χαλάνδρι – τ.κ. 15 233

Αθήνα 

τηλ.210-61 41 480

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ
  2. Φωτιάδου Δήμητρα -Θεσσαλονικη
  3. Vertseti Athina - ATHENS