Ένα τυχερό παιδί(έφηβος) θα κερδίσει μία λαμπάδα με μπρελόκ από την Νεραιδοχώρα!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Νεραιδοχώρα δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδί(έφηβο) να κερδίσει μία λαμπάδα με μπρελόκ!


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα της Νεραιδοχώρας στο facebook:

https://www.facebook.com/neraidochora.gr/

 και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Ταυτότητα του δώρου :λαμπάδα με μπρελόκ

- Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα για άνδρες

- Μεταλλικό μπρελόκ με δέρμα, δεμένο στη λαμπάδα

- Ιδιαίτερα κορδόνια και μεταλλικά στοιχεία

- Ελληνικό αρωματικό κερί (30εκ.) υψηλής ποιότητας ακατέργαστης υφής

Τιμή: 15.90 ευρώ

Λίγα λόγια για την Νεραιδοχώρα:

“Η Νεραϊδοχώρα ξεκίνησε την πορεία της το 1991 στην Αγία Παρασκευή και από την αρχή είχε αρκετά χειροποίητα αντικείμενα. Πολλά άλλαξαν από τότε - είδη, στυλ, νόμισμα... - εκτός από τον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης και τη διάθεσή μας να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε.
Στόχος μας πάντοτε ήταν να μη μένουμε στάσιμοι και να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα, σε τιμές όμως που να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αυτό το πετυχαίνουμε με διαρκή έρευνα, τόσο στην εγχώρια, όσο και στην ξένη αγορά, όπως επίσης φτιάχνοντας μόνοι μας πολλά από τα αντικείμενα που εμπορευόμαστε.

Αρκετά χρόνια μετά το πρώτο μαγαζί ανοίξαμε κι ένα δεύτερο και τελικά ανοίξαμε τα φτερά μας και στο χώρο της χονδρικής με την επωνυμία TOO LITTLE handmade jewels.

Το 2010 ήταν μια χρονιά εξελίξεων για εμάς και τους πελάτες μας, καθώς ξεκίνησε και η παρουσία μας στο internet μέσω του blog της Νεραϊδοχώρας, με ανταπόκριση που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας οδήγησε στη δημιουργία του site μας. Έτσι, τα αγαπημένα μας "αντικείμενα που μας ταξιδεύουν" έγιναν "αντικείμενα που ταξιδεύουν", ώστε να έρθουν κοντά σας, όσο μακριά κι αν μένετε...”.

Νεραιδοχώρα- Επικοινωνία:

Αγ. Ιωάννου 18-20, Εμπ. Κέντρο VENUS, τ.κ.15342, Αγία Παρασκευή, Αθήνα
 

Τηλέφωνα:  210- 60-10-825   210- 60-07-998  &  κιν. 6947 722 524 από τις 10:00 έως τις 21:00 η Λίλα, η Άσπη & η Ρία θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα πάρουν τις παραγγελίες σας...
e-mail:   info@neraidochora.gr

Ωράριο καταστημάτων:
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 10.00 π.μ. - 3 μ.μ.
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 π.μ. - 2 μ.μ. & 5 μ.μ. - 9 μ.μ.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι ο Ακης Σωφιανός