Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου: «Συγγνώμη, μπορώ να πω κάτι;» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια    να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του παιδικού  βιβλίου:"Συγγνώμη, μπορώ να πω κάτι;".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μεταίχμιο  στο facebook:

https://www.facebook.com/ekdoseis.metaixmio/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα θα παραλάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, 114 72, Αθήνα, τηλ. 211 300 35 00)διαφορετικά εάν οι νικητές είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος,  θα λάβουν  το δώρο τους   με courrier,  αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Συγγνώμη, μπορώ να πω κάτι;

Τι γίνεται όταν η μια απορία φέρνει την άλλη και αυτή μια άλλη και μια άλλη, και τότε όλες οι απορίες μαζί κάνουν κατάληψη στο μυαλό του Ομήρου; Τότε εκείνος σηκώνει δειλά το χέρι και ρωτά: «Συγγνώμη, μπορώ να πω κάτι;». Και ίσως τελικά ρωτώντας μάθει τι είναι αγάπη και πού θα τη βρει, πώς θα κρύβει την κοιλιά κάτω από τη φαρδιά μπλούζα, πώς μπορεί να ανταλλάσσει όνειρα με τον μικρότερο αδελφό του που είναι ατρόμητος, ποια είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου, οι ωραιότεροι φίλοι και οι πιο γενναίοι αποχαιρετισμοί. Έτσι απλά, ρωτώντας…

 

Για παιδιά ηλικίας 9 ετών 

Εικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού

Κατηγορία: Λογοτεχνία για παιδιά

Σειρά: Διαβάζω ιστορίες

Χρόνος έκδοσης: Μάρτιος 2019  

Σχήμα: 14x20,5

Σελίδες: 144 

ISBN: 978-618-03-1713-8

Τιμή: 8,80 ευρώ 

Η Μαριέττα Κόντου ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως ψυχολόγος. Για το βιβλίο της Τα μαγικά χέρια του τσαγκαράκου τιμήθηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού παιδικού βιβλίου.

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα βιβλία της: Ο φίλος μου ο Γκρεγκουάρ, Τα μαγικά χέρια του τσαγκαράκου, Φτου ξελύπη, Η ιστορία μιας μουτζούρας

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Λίζα Κοπτσίδου - Θεσσαλονίκη 
  2. Παπακώστα Πάμελα- Περιστέρι