Διαγωνισμός με δώρο ένα σετ Baby Bath και Baby Shampoo της Frezyderm από το www.pharmacytimes.gr

Μόνο για Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα

Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει από το Φαρμακείο ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.(ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΓΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 161, τηλ.  2310 953 334) και το www.pharmacytimes.gr σε συνεργασία με το pamebolta.gr ένα Baby Bath (Αφρόλουτρο) και ένα Baby Shampoo (Σαμπουάν Συχνής Χρήσης) της Frezyderm !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του pharmacytimes.gr στο facebook

https://www.facebook.com/Pharmacytimesgr

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο  νικητής  θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα παραλάβει ο ίδιος το δώρο του από το φαρμακείο Κωνσταντίνος Δ. Σφέτσας (Γρηγορίου Λαμπράκη 161 – τ.κ. 54352 – Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 536.883 & 2310 953.334).

Λίγα λόγια για τα παιδικά καλλυντικά της εταιρείας frezyderm:

Baby Bath (Αφρόλουτρο)  300ml

Απαλό αφρόλουτρο για το καθημερινό μπάνιο που σέβεται το pH, τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και τον δερματικό φραγμό του βρέφους. Χάρη στα ήπια επιφανειοδραστικά προσφέρει καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Η εμπλουτισμένη του σύνθεση με εστέρες από αμύγδαλο εξασφαλίζει την αναλίπανση της επιδερμίδας και τη διατήρηση ανέπαφου του δερματικού φραγμού. Παράλληλα, το εκχύλισμα χαμομηλιού προσφέρει αντιφλογιστική και αντιερεθιστική προστασία ενώ οι πρωτεΐνες σίτου με τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες τους ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα.

Baby Shampoo (Σαμπουάν Συχνής Χρήσης)

Ήπια επιφανειοδραστικά: Kαθαρισμός και περιποίηση Εκχύλισμα χαμομηλιού: Αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση Πρωτεϊνες σίτου: ενίσχυση της φυσικής δομής της τρίχας, προστασία της επιδερμίδας. Προϊόν οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacytimes:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Pharmacytimes ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2013 με σκοπό την προσφορά παραφαρμακευτικών προϊόντων σε τιμές καλύτερες από αυτές που θα βρείτε σε ένα φυσικό κατάστημα πώλησης παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Επικοινωνία:

Κωνσταντίνος Δ. Σφέτσας
Γρηγορίου Λαμπράκη 161 – τ.κ. 54352 - Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 536 883 & 2310 953 334
fax: 2310 508 605
e-mail: sfetsaspharmacy@hotmail.com

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι η Αγουλα Στελλα