Πέντε τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από δύο κουτιά πουράκια σοκολάτας γάλακτος Wish Wafer Sticks από την εταιρεία Atcare!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Atcare δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από δύο κουτιά πουράκια σοκολάτας γάλακτος Wish Wafer Sticks.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα από τα πουράκια σοκολάτας γάλακτος Wish Wafer Sticks στο facebook:

https://www.facebook.com/wishforsticks/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Οι νικητές   θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Ταυτότητα του δώρου :

Τα Wish Wafer Sticks με Stevia είναι η τελευταία άφιξη στην οικογένεια των Wish Snacks.

Οι μοναδικές αυτές κυματιστές τραγανές γκοφρέτες με γέμιση πλούσιας κρέμας κακάο και βελούδινης κρέμας φουντουκιού, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, χωρίς να αναζητήσουν τη γεύση μέσα από τη ζάχαρη.


Χάρη στο γλυκαντικό από το φυτό Stevia, τα Wish Wafer Sticks  περιέχουν μόνο 0,1g σακχάρων από τους συνολικούς υδατάνθρακες και 29 θερμίδες ανά πουράκι!

Ταιριάζουν τέλεια σε παγωτά, τούρτες, ζεστά ή κρύα ροφήματα και είναι ακόμα πιο νόστιμα όταν τα μοιράζεστε με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Τα Wish Wafer Sticks με Stevia είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσοι ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή και επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση περιττών σακχάρων και κορεσμένων λιπαρών χωρίς όμως να στερηθούν την απόλαυση. Είναι κατάλληλα για όλους και μπορούν να καταναλωθούν από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη ή παχυσαρκία.

Φροντίδα για τη Διατροφή

Σε συνεργασία με επιστημονική ομάδα διατροφολόγων, η εταιρεία Atcare σχεδίασε την ελληνική σειρά φυσικών Wish Snacks Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης, με στόχο να προσφέρει υγιεινά σνακ υψηλής διατροφικής αξίας από φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς περιττά σάκχαρα και περιττές θερμίδες.

Επιλέγοντας τα πιο αγνά υλικά, όπως το μέλι, τα αποξηραμένα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς, το ταχίνι, το κακάο, τα δημητριακά ολικής άλεσης και αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με φυσικές γλυκαντικές ύλες, δημιουργήθηκε μια υγιεινή σειρά απολαυστικών σνακ κατάλληλα για όλη την οικογένεια!
Αποτελούν την ιδανική πρόταση για τα παιδιά, για άτομα που αθλούνται ή προσέχουν τη διατροφή τους λόγω σακχαρώδους διαβήτη και παχυσαρκίας.

Η ελληνική οικογένεια των Wish Snacks Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης αποτελείται από:

  • Wish Bars, Φυσικές Μπάρες Ενέργειας

  • Wish Chocolate, Αυθεντική Σοκολάτα

  • Wish Spread, Επαλείμματα Πραλίνας Φουντουκιού

  • Wish Bite, Γκοφρέτα Σοκολάτα Γάλακτος & Πραλίνα φουντουκιού

  • Wish Crunchy, Τραγανή Μπάρα Δημητριακών

  • Wish Biscuits, Υγιεινά Μπισκότα

  • Wish Wafer Sticks, Πουράκια με Σοκολάτα Γάλακτος

Στοιχεία επικοινωνίας:

Atcare

Αρτεμισίου 82 & Αθαμανίας,

Περιστέρι, Αθήνα

 

Τηλέφωνο
210 - 57 83 080
Φαξ
210- 57 83 099

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Δημητριάδης Γιώργος -Θεσσαλονίκη
  2. Σωκιανος Άρης - Αγία Παρασκευή 
  3. Δεσύλλα Ελένη- Πατήσια
  4. ΚΟΣΚΙΝΑΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ
  5. ΠΡΟΣΙΝΟΥΔΗ ΖΩΗ  ΛΑΡΙΣΑ