Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει μια κούκλα Betty της Magic Baby από το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει μια κούκλα Betty της Magic Baby.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος mysunshine.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/mysunshine.gr/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

Magic baby κούκλα "Betty Fiesta"

Η κούκλα Betty της Magic Baby είναι η καλύτερη σου φίλη!

Είναι όμορφη, με σπόρ εμφάνιση και εκφραστική! Το σώμα της είναι φτιαγμένο από βινύλιο, έχει ύψος 30εκ.και είναι ελαφρά αρωματισμένη.

Φοράει υπέροχα ρούχα εξαιρετικής ποιότητας και αξεσουάρ που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. 

Όλες οι κούκλες της Magic Baby είναι χειροποίητεςκατασκευασμένες στην Ισπανία από το εργοστάσιο παιχνιδιών και κούκλας LaMagik και συνοδεύονται από πιστοποιητικά σε υπέροχες συσκευασίες.

Έρχεται σε μια ωραία συσκευασία δώρου και περιλαμβάνει καρτούλα "πιστοποιητικού γέννησης" που μπαίνει σε φακελάκι.

Μπορείτε να την αγοράσετε με κουτί ή σε σακουλάκι.

Τιμή: 32 ευρώ.

Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr:

Το  ηλεκτρονικό κατάστημα mysunshine.gr δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τη δική του εμπειρία μέσα από έρευνα, μελέτη και πολλές δοκιμές μέχρι να καταλήξει σε πραγματικά αξιόπιστα και καινοτομικά προϊόντα. Με στόχο να προσφέρει προϊόντα χρήσιμα, που αντέχουν σε αληθινές δοκιμασίες και παράλληλα κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

Το mysunshine.gr είναι περήφανο που μπορεί για κάθε ένα από τα προϊόντα του να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία του. Με την ασφάλεια πάντα να προηγείται, εισάγει προϊόντα έξυπνα, λειτουργικά, που καλύπτουν καθημερινές μας ανάγκες, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα, αυτά είναι συνήθως τα αγαπημένα είδη στο mysunshine.gr, εκείνα που αγαπάτε κι εσείς τόσο πολύ!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Mysunshine.gr

Αμφιπόλεως 11, τ.κ. 118 55,

Βοτανικός, πλησίον στάσης Μετρό Κεραμεικός, Αθήνα

τηλ.:210-34 22 583

e-mail :info@mysunshine.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι : ΒΑΣΑΡΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ 6974606459 Ρέθυμνο