Διαγωνισμός με δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση «Η Πριγκίπισσα του πάγου… μετά»

Μόνο για αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Ράδιο Σίτυ   δίνει την ευκαιρία  σε πέντε  αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική  παράσταση «Η Πριγκίπισσα του πάγου… μετά», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019  και ώρα 18:00, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ  στη Θεσσαλονίκη.

Οι πέντε  νικητές (οι οποίοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr) θα λάβουν από μία διπλή πρόσκληση από το ταμείο του Θεάτρου Ράδιο Σίτυ (Παρασκευοπούλου 9 με Β. Όλγας 11, Θεσσαλονίκη), ενώ θα πρέπει να βρίσκονται  στο Θέατρο 20 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της συγκεκριμένης παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση εδώ:

Στην Αρεντέλα θα ταξιδέψουν τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Η Πριγκίπισσα του πάγου… μετά!». Εκεί θα συναντήσουν την Έλσα και την Άννα. Οι δυο αδερφές ζούνε πια ευτυχισμένες στο παλάτι, έχοντας η μία την άλλη. Μικροί και μεγάλοι θα τις παρακολουθήσουν να απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής. Ξαφνικά όμως θα συμβεί κάτι που θα χαλάσει την ηρεμία τους. Στην Αρεντέλα καταφθάνει ένας μάγος, ο Φον Καζανιάν που ειδικεύεται στα μαγικά φίλτρα. Ο Χάνς που δεν έχει εγκαταλείψει το σχέδιο του να παντρευτεί την Άννα και να γίνει, με αυτόν τον τρόπο, βασιλιάς, αποφασίζει να…. Η συνέχεια επί σκηνής!

Η «Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης», μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε «Ο Μάγος του Οζ» επιστρέφει στο «Ράδιο Σίτυ» με την «Πριγκίπισσα του πάγου… μετά!», μια παράσταση που δείχνει σε μικρούς και μεγάλους πώς να βλέπουμε τη ζωή με άλλα μάτια, με τα μάτια της καρδιάς!

Πρωταγωνιστούν:

Αβραάμ Γκουτζελούδης
Πάνος Μητσόπουλος
Ειρήνη Μούγιου
Τζούλια Σαλπιγγίδου
Παύλος Τάνης

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη
Κείμενο- Στίχοι: Γιώτα Καλτσίδου
Μουσική: Κώστας Εκλεκτός
Χορογραφίες: Μαρία Σούγγαρη, Χρήστος Μυλωνάς
Κοστούμια: Γαλήνη Ζουμπούλη
Κατασκευή σκηνικών: Στέφανος Σκυλάκης
Ζωγραφική σκηνικών: Γιάννης Γροϊδης
Μάσκες: Annα Wαsiαk
Φωτογραφίες: Καρέν Γκιουνασιάν
Παραγωγή: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Έφη Τσαμπάζη

Πρεμιέρα: Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 18.00.

Παραστάσεις: Σάββατο 16/3 & 23/3, στις 18.00 και Κυριακή 17/3 & 24/3, στις 11:30 π.μ.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 10€ (την ημέρα της παράστασης). Προπώληση από το ταμείο του θεάτρου (καθημερινά 10.30- 13:30 & 17.30- 21.00): 8€. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

 

Ράδιο Σίτυ:
Παρασκευοπούλου 9 με Β. Όλγας 11,
Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 819 153 & 6945 586 347

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Τζιόλα Στέλλα choust_
  2. ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ Αικατερίνη 
  3. Μπουγαΐδου Άννα
  4. Ασλανίδου Τάνια 
  5. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ