Μόνο για Θεσσαλονίκη και Β.Ελλάδα Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής PENTAGO από το Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο «Κάτι Γίνεται»!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο «Κάτι Γίνεται» δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει  ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής PENTAGO !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα του Δημιουργικού Βιβλιοπωλείου «Κάτι Γίνεται» στο facebook: https://www.facebook.com/KATIGINETAI

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβει ο ίδιος το δώρο του από το Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο «Κάτι Γίνεται» (Γ. Παπανδρέου 27 Ανθέων, τ.κ. 54 645, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 84 67 90).

Ας γνωρίσουμε  το επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής PENTAGO:

Το PENTAGO είναι ένα γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι στρατηγικής για 2 παίκτες. Έχει κερδίσει τα περισσότερα διεθνή βραβεία και έχει πουλήσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σουηδικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσετε «πεντάδα σε μια σειρά» με βόλους του χρώματός σας οπουδήποτε στο ταμπλό. Το «mindtwisting» είναι ότι θα πρέπει να στρίψετε ένα από τα 4 μπλοκ του ταμπλό ως μέρος της κίνησής σας. Έτσι το παιχνίδι αλλάζει δυναμικά σε κάθε κίνηση και γίνεται μια διασκεδαστική και προκλητική εμπειρία για όλους.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 +

Λίγα λόγια για το Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο «Κάτι Γίνεται»:

Στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένα βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό προς το παιδί. Σε αυτό το βιβλιοπωλείο θα βρείτε διαλεγμένα βιβλία για μεγάλους, μικρούς και πολύ μικρούς αναγνώστες, επιλεγμένα παιχνίδια που βασίζονται στην ποιότητα και στον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, αλλά και ξεχωριστά χαρτοσχολικά είδη.

Στο χώρο του «Κάτι Γίνεται» πραγματοποιούνται δράσεις, λέσχες ανάγνωσης, εργαστήρια και εκδηλώσεις για παιδιά, νέους και ενήλικες.

Ο χρόνος κυλάει δημιουργικά με σκοπό να αφυπνιστούν η φαντασία , οι δεξιότητες και η φιλαναγνωσία μικρών και μεγάλων.

 

Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο «Κάτι Γίνεται»

Γ. Παπανδρέου 27 Ανθέων, τ.κ. 54 645,

Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 84 67 90

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι :Βενέτη Βενετία - Θεσσαλονικη