Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα οικογενειακό παιχνίδι «Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτα! από την εταιρεία Hasbro !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Hasbro δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα οικογενειακό παιχνίδι «Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά!»

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει:

α) να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://shop.hasbro.com/el-gr απλά για να ενημερωθείτε για άλλα προτεινόμενα προϊόντα της εταιρείας Hasbro

β) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Hasbro στο facebook: https://www.facebook.com/HasbroGamesGreece/

και γ) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα καταγραφής προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου :

Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά!

Ξεχάστε τη Monopoly που ξέρατε και Πιάστε τα Λεφτά στον αέρα!

Η Monopoly, το αγαπημένο οικογενειακό παιχνίδι όλων, επιστρέφει «χωρίς ταμπλό», αλλά με… βροχή από λεφτά! Ετοιμαστείτε για μπόλικη διασκέδαση, με τη Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά!

Ονειρεύεστε βροχή από λεφτά; Ψάχνετε ακόμα το ταμπλό και τα αγαπημένα σας πιόνια; Ξεχάστε αυτά που ξέρατε! Γεμίστε με χαρτονομίσματα Monopoly τον Εκτοξευτή Χρημάτων - ο οποίος είναι ταυτόχρονα και η γνωστή σε όλους Τράπεζα - και εκτοξεύστε τα λεφτά στον αέρα. Μόλις αδειάσει ο εκτοξευτής, ο παίκτης με τα περισσότερα μετρητά κερδίζει!

Όλοι οι παίκτες θα τρέξουν να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν! Το παιχνίδι όμως μπορεί να αποκτήσει ακόμα μία ανατροπή: οι παίκτες μπορούν να φορτώσουν τον Εκτοξευτή και με κάρτες Εντολών. Έτσι το παιχνίδι γίνεται πιο στρατηγικό και μπορείτε να βοηθήσετε τους παίκτες να μαζέψουν περισσότερα χρήματα, πιο γρήγορα.

Η Νέα Monopoly Πιάσε τα Λεφτά μπορεί να ενταχθεί και στην κλασική εκδοχή της Monopoly, για να «βρέξει λεφτά» και να ταράξει τα νερά ακόμα και των πιο παραδοσιακών παικτών

Πιάστε κι εσείς Λεφτά στον Αέρα με τη Νέα Monopoly!

Η MONOPOLY ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ πιο αναλυτικά:

(Για ηλικίες από 8 ετών έως 108)

Περιλαμβάνει εκτοξευτή χρημάτων, στρόβιλο εκτοξευτή, 100 χαρτονομίσματα Monopoly, 25 Κάρτες Ευκαιρίας και οδηγίες παιχνιδιού.

Δείτε περισσότερα στο https://shop.hasbro.com/el-gr

Σχετικά με τη Monopoly:

Η MONOPOLY αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια παγκοσμίως με πάνω από 1 δισεκατομμύριο φανατικούς παίκτες σε 114 χώρες! Οι fans μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της MONOPOLY μέσω διαφόρων live & fashion licensing events, ψηφιακών & τυχερών παιχνιδιών. Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα επισκεφθείτε μας στο Monopoly.com, Facebook.com/Monopoly, @HasbroNews στο Twitter και @Hasbro στο Instagram.

Σχετικά με τη Hasbro:

Η Hasbro (NASDAQ: HAS) αποτελεί μία πολυεθνική εταιρία παιχνιδιών που στόχος της είναι να δημιουργήσει και να προσφέρει την καλύτερη Εμπειρία Παιχνιδιού Παγκοσμίως. Έχοντας στην κατοχή της κλασσικά παιχνίδια, ταινίες, ψηφιακά παιχνίδια και καταναλωτικά προϊόντα, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα μεγάλο εύρος κοινού με διάσημα brands όπως NERF, MY LITTLE PONY, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, LITTLEST PET SHOP και MAGIC: THE GATHERING καθώς επίσης και μοναδικά partner brands. Μέσω των Hasbro Studios και των εταιριών παραγωγής ταινιών, των Allspark Pictures και των Allspark Animation, η Εταιρία διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της προσφέροντας νέες μοναδικές εμπειρίες. Η Hasbro δεσμεύεται να κάνει τον κόσμο το καλύτερο μέρος για να ζουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους προσφέροντας κοινωνική αλληλεγγύη και συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Hasbro ανακοινώθηκε νούμερο 1 στη λίστα Best Corporate Citizens του περιοδικού CR Magazine για το έτος 2017 και μία από τις πιο Ηθικές Εταιρίες Παγκοσμίως σύμφωνα με το Ethisphere Institute των τελευταίων 6 χρόνων. Μάθετε περισσότερα στο www.hasbro.com, και ακολουθήστε μας στο Twitter (@Hasbro & @HasbroNews) και στο Instagram (@Hasbro).

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Γιώργος Δημητριάδης, Θεσσαλονίκη
  2. Φώτου Όλγα, Λάρισα