Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ… από την ευτυχία" των εκδόσεων Μίνωας (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας   δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν   ένα αντίτυπο του βιβλίου:  "ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ… από την ευτυχία".

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει 

α) να κάνετε like στη σελίδα των εκδόσεων Μίνωας στο facebook: https://www.facebook.com/minoaseditions/ 
και 
β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του site.

Οι  νικήτριες  θα λάβουν  το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο "ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ… από την ευτυχία:

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ… από την ευτυχία. Ο Γιώργος Δημόπουλος και ο Γιάννης Λαφαζάνος, σε αυτό το νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης,  συνθέτουν έναν οδηγό καθημερινότητας, έναν οδηγό χαράς και ευτυχίας χαρίζοντάς μας απλές συμβουλές που θα φτιάξουν τη μέρα μας και τη διάθεσή μας.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πλούσιος ή διάσημος για να νιώσει ευτυχισμένος. Η ευτυχία θέλει καλή υγεία και κακή μνήμη. Άλλωστε, ευτυχία δεν είναι ο σταθμός, αλλά ο τρόπος που ταξιδεύουμε. Η ίδια η ζωή είναι ευτυχία.

Απολαύστε τη ζωή σας για να μπορέσετε, κάνοντας τον απολογισμό σας, να πείτε ότι τελικά το ταξίδι άξιζε. Αναλάβετε δράση άμεσα, χωρίς αναβολές, γιατί η σημερινή μέρα αύριο θα είναι ήδη παρελθόν. Η ανατολή προϋποθέτει τον ήλιο. Ο ήλιος είστε εσείς!

Απέχετε μόνο δέκα λεπτά από την ευτυχία, αξίζει να την αναζητήσετε!

Συγγραφείς: Γιώργος Δημόπουλος, Γιάννης Λαφαζάνος

Ημερομηνία έκδοσης: Ιανουάριος 2019

Σελίδες: 224

Διαστάσεις: 14 Χ 20,5

ISBN: 978-618-02-1207-5

Τιμή:  14,40€

Βιογραφικά συγγραφέων:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Δημόπουλος γεννήθηκε στον Ελαιώνα Διακοφτού. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Νευρολογία-Ψυχιατρική και στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Το συγγραφικό του έργο ξεκίνησε το 2003 με το βιβλίο Αυτογνωσία: Πρώτο μέλημα στη ζωή (Μίνωας, 2015). Ακολούθησαν τα βιβλία: Αλήθεια, πόση αλήθεια αντέχουμε;Συναισθήματα: Ο καθρέφτης της ψυχής,Αυτοεκτίμηση: Το μυστικό της επιτυχίαςΑγάπη – Λένε η αγάπη κατοικεί στ’ αστέριαΖήσε το σήμεραΥγρά όνειραΑισιοδοξία – Ευχαριστώ, θα πάρω! (Μίνωας, 2013, 2018), Έχεις ελπίδα, έχεις ζωή! (Μίνωας, 2014),Η μαγεία του έρωτα (Μίνωας, 2016).

Από το 1977 ασκεί το επάγγελμα του νευρολόγου-ψυχιάτρου και γνωσιακού ψυχοθεραπευτή στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΟΣ

Ο Γιάννης Λαφαζάνος γεννήθηκε στα Αρφαρά Μεσσηνίας. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην παιδοορθοπαιδική στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και συνέχισε την ειδικότητά του στη χειρουργική ορθοπαιδική και τραυματιολογία στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών. Στη συνέχεια εμπλούτισε την ειδίκευσή του στο Νοσοκομείο Homburg της Γερμανίας.

Από το 1991 είναι ειδικευμένος γιατρός στη χειρουργική ορθοπαιδική και τραυματιολογία και διατηρεί ιατρείο στο Χαλάνδρι. Το συγγραφικό του έργο ξεκίνησε με φιλική συμμετοχή στο βιβλίο του Γ. ΔημόπουλουΖήσε το σήμερα. Κυκλοφορούν τα βιβλία του Η μαγεία του έρωτα (Μίνωας, 2016), Έχεις ελπίδα, έχεις ζωή! (Μίνωας, 2014) και Ανδρική και γυναικεία οστεοπόρωση. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. krikeli melpomeni -aspropirgos attikis
  2. ΒΟΥΡΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ