Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Έμπορος της Βενετίας"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Γυάλινο Μουσικό θέατρο δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση "Ο Έμπορος της Βενετίας" για την Κυριακή 14/4/2019 στις 15:00

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου μια ιστορία ‘σύγχρονη’ που όμως έρχεται από την Αναγέννηση. Οκτώ εξαιρετικοί ηθοποιοί και μουσικοί μάς αφηγούνται ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ που σπάνια ανεβαίνει για παιδιά, σε διασκευή – σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου και πρωτότυπη μουσική του Ηλία Βαμβακούση.

Ναι, αλλά ποια ιστορία; Ποια από όλες;

Την ιστορία μ’ εκείνη την πόλη, που οι κάτοικοί της σχεδόν ζουν μες στο νερό και όποτε θέλουν έχουν καρναβάλι! Εκείνη την ιστορία με τα καράβια που ταξίδευαν σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά κανείς δεν ήξερε αν θα έφταναν στον προορισμό τους! Την ιστορία με την Πόρσια που θα παντρευόταν μόνο όποιον κέρδιζε τη δοκιμασία με τα τρία κουτιά! Εκείνη, με τον νεαρό Μπασάνιο που ρίσκαρε τα πάντα για την αγαπημένη του! Με τα δυο κορίτσια που ντύθηκαν αγόρια κι έκαναν τους δικηγόρους στο Μεγάλο Δικαστήριο! Και μ’ εκείνον τον άλλον!

Ποιον άλλον;

Που είχε έρθει απ’ αλλού... που όλους τους ανακάτεψε!

Τι ξέρουμε γι αυτόν;

Τον λένε Σάυλοκ, περισσότερα τώρα ν’ αποκαλύψω δεν μπορώ...

Μιλώ, τέλος πάντων για εκείνη την ιστορία του πιο πιστού φίλου όλων των εποχών! Εκείνον τον έμπορο!

 

Εκείνον τον Έμπορο της Βενετίας…

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΧΑΜΠΙΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
  2. Καραμπινας Σπυρος 
  3. ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ