Δύο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του ημερολογίου 2019 «Τα παιδία... λέγει» των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μόνο για ενήλικες)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από   ένα αντίτυπο του ημερολογίου 2019 «Τα παιδία... λέγει».

Εάν οι νικήτριες  είναι από την Αθήνα θα παραλάβουν οι ίδιες το προαναφερόμενο ημερολόγιο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος που βρίσκεται Μασσαλίας 14,  Αθήνα, ενώ εάν  είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα σταλεί σ’αυτές  με courrier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο 2019 «Τα παιδία... λέγει».:

Τι είναι αυτό που μπορεί να σας χαρίσει το πιο διάπλατο χαμόγελο μέσα στην ημέρα;

Μήπως η ατάκα που είπε κάποια στιγμή το παιδί, ανίψι, εγγόνι, βαφτιστήρι σας;

Επειδή η «συνταγή» για περισσότερα χαμόγελα είναι εγγυημένη και πετυχημένη, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορούν νέο Ημερολόγιο «Τα παιδία… λέγει» για το 2019 με καινούργια αυθεντικά λογάκια παιδιών που συγκεντρώθηκαν σε συνεργασία με το site Infokids. Ένα ημερολόγιο που γράφτηκε από τα παιδιά, δημιουργήθηκε χάρη σε μαμάδες, μπαμπάδες, θείους και θείες, νονούς και νονές, παππούδες και γιαγιάδες, και θα φωτίσει τις μέρες όλων! Τα παιχνιδιάρικα και αστεία σκίτσα που εμπλουτίζουν το Ημερολόγιο 2019 «Τα παιδία… λέγει» επιμελήθηκε και φέτος η εικονογράφος Έλλη Γρίβα.

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Εικονογράφος: Έλλη Γρίβα

Σελίδες: 224

Σχήμα: 12 Χ 16,5

Σκληρό εξώφυλλο

ΙSBN: 978-960-569-880-5

Τιμή: 7,99 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Τεκελής Γιώργος - Κερατσίνι
  2. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ