Πέντε τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν δωρεάν είσοδο στον παιδότοπο «Παρέα Μικροί Μεγάλοι»!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τον παιδότοπο «Παρέα Μικροί Μεγάλοι» δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν δωρεάν είσοδο στον παιδότοπο με ανοιχτή ημερομηνία προσέλευσης.

Παροχή παιδότοπου: Κάθε ένα τυχερό παιδάκι θα λάβει ως σνακ από τον παιδότοπο: χυμό με ποπ – κορν ή χυμό με κρουασανάκι. Ο γονιός θα έχει χρέωση μόνο για οτιδήποτε καταναλώσει στην καφετερία του παιδότοπου.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει α) να κάνετε like στη σελίδα του παιδότοπου «Παρέα Μικροί Μεγάλοι» στο facebook https://www.facebook.com/pareamikroimegaloi2014/

και β)να σημειώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού.

Στο τέλος του διαγωνισμού οι νικητές   θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr.

Λίγα λόγια για τον παιδότοπο «Παρέα Μικροί Μεγάλοι»

Κάποια από τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν από έναν κοινό παιδότοπο είναι η εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών και η μεγάλη ποικιλία από τα πολύ ξεχωριστά ροφήματα και σνακ που μπορείτε να τα δοκιμάσετε στον άνετο χώρο της ζεστής καφετέριας.

Παιχνίδια - Καφετέρια

Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος του παιδότοπου που διαθέτει baby park για τα πιο μικρά παιδάκια (1,5-5 ετών), μεγάλο φουσκωτό τραμπολίνο, παιχνιδοκατασκευή με τσουλήθρα, μπαλοπισίνα και πολλαπλές δραστηριότητες, καθώς και γηπεδάκι ποδοσφαίρου μπάσκετ.

Εξωτερικά υπάρχει μια όμορφα διαμορφωμένη γωνιά με παιχνίδια ρόλων (κουζίνα, κουκλόσπιτο κλπ). Ο χώρος του παιχνιδιού καλύπτει σχεδόν 130τ.μ που τον κάνει από τους μεγαλύτερους χώρους παιχνιδιού στα βόρεια προάστεια και όχι μόνο. Τα παιδιά που θα επισκεφθούν τον παιδότοπο «Παρέα Μικροί Mεγάλοι» θα περάσουν ευχάριστα την ώρα τους παίζοντας με ασφάλεια υπό την επίβλεψη του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, θα τρέξουν, θα γυμναστούν, θα κάνουν φίλους της ηλικίας τους και θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους.

Άνετα καθίσματα και καναπέδες της καφετέριας εκτείνονται περιμετρικά του παιχνιδιού, ώστε να απολαμβάνετε τον καφέ, τα ξεχωριστά ροφήματα και τα σνακ  ήσυχοι και να παρακολουθείτε το παιχνίδι του παιδιού σας από όπου και αν βρίσκεστε.

Η τηλεόραση, το wifi, και τα επιτραπέζια παιχνίδια θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε όμορφα!

Αίθουσα Karaoke Πάρτυ

Γνωρίστε την αίθουσα disco karaoke,με φωτορυθμικά, ντισκομπάλλα, εξοπλισμό καραόκε και βιντεοπροβολέα. Στον χώρο αυτό πραγματοποιούνται disco parties,dance parties,cinema parties για ηλικίες απο 3-15 ετών! Επίσης ο χώρος είναι ιδανικός για κουκλοθέατρο, καραγκιόζη και θεατρικά!
Τις καθημερινές πραγματοποιούνται εργαστήρια κατασκευών με ανακυκλώσιμαυλικά,ζωγραφικής,origami,κηπουρικής,ζαχαροπλαστικής κ.λ.π.

Αίθουσα prive party

Η αίθουσα prive party είναι ο χώρος που πραγματοποιούνται τα αποκλειστικά πάρτυ. Διαθέτει μπαρ, τραπεζοκαθίσματα για μεγάλους και μικρούς και μεγάλη παιχνιδοκατασκευή με τρία τραμπολίνο!!!Είναι ο ιδανικός χώρος για να διασκεδάσετε με την παρέα σας, καθώς και οι μικροί μας φίλοι το ίδιο!!!

Διαλέξτε τον χώρο σας και συνδυάστε τον με τους καλύτερους ανιματέρ και μασκότ,την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα ποιοτικότερα μενού φαγητού, ώστε να σας μείνει το πάρτυ αξέχαστο!

«Παρέα Μικροί Mεγάλοι»

Λεωφ. Μαραθώνος 102, Άνοιξη Αττικής

τηλ. 211 411 40 90

e-mail: info@pareamikroimegaloi.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΒΛΑΧΑΚΗ ΦΑΝΗ
  2. Παρασκευαΐδη Όλγα 
  3. Ζούρα Στέλλα
  4. ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 
  5. Αναγνωστοπουλου ΚΩνσταντια