Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν το επιτραπέζιο παιχνίδι Λεξοφρένεια Classic (03-201) από την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών στην Ελλάδα «ΕΠΑ» !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ελληνικών παιχνιδιών «ΕΠΑ» δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «Λεξοφρένεια Classic (03-201)».

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Ταυτότητα του δώρου :

Επιτραπέζιο Λεξοφρένεια Classic (03-201).

Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων για 2 έως 4 παίκτες, από 8 ετών.

Σχηματίζοντας λέξεις που συνδυάζονται μεταξύ τους οριζόντια ή κάθετα όπως στα σταυρόλεξα, ο καθένας από τους παίκτες προσπαθεί να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για την οικογένεια και την παρέα! Παράγεται στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την «ΕΠΑ»:

Η παλαιότερη εταιρία κατασκευής ελληνικών παιδικών παιχνιδιών στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1930, η «ΕΠΑ», προμηθεύει με επιτραπέζια παιχνίδια την αγορά  σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Με ένα μηχανολογικό εξοπλισμό που ανανεώνεται σταδιακά, με μια φήμη και μια ιστορία που λίγες επιχειρήσεις έχουν, η εταιρία οδηγείται στον 21ο αιώνα. Παράλληλα με την κατασκευή και την ανανέωση όλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών της, η εταιρία επεκτείνει, με μεγάλη επιτυχία ,τις δραστηριότητές της και στην αποκλειστική αντιπροσώπευση επιλεγμένων οίκων παιχνιδιών του εξωτερικού.

Επικοινωνία:

«ΕΠΑ»

10 χλμ Εθνκής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 461 132, 2310 461 958 & e-mail:info@epatoys.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Λιθοξοπούλου Φαίη - Θεσσαλονικη
  2. Ηλωνίδου Σοφία-Κιλκίς