Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου: Ρίκο και Όσκαρ - Χριστουγεννιάτικη μαγεία

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Ρίκο και Όσκαρ- Χριστουγεννιάτικη μαγεία»

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή.

Κάντε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α)250 β)100 γ) 304

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  ταχυδρομικά,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Χριστούγεννα στον αριθμό 93 της οδού Ντίφε: φουλ εορταστικό πρόγραμμα, αλλά τίποτα δεν προχωράει σύμφωνα µε αυτό! Τα δέντρα έχουν στολιστεί, αλλά ποιος θα γιορτάσει µε ποιον… αυτό μπερδεύεται και αλλάζει. Πού πάει τόσο φαγητό που εξαφανίζεται ανεξήγητα; Μήπως ο Όσκαρ ταΐζει κάποιον στα κρυφά; Κι όταν στο Βερολίνο ξεσπάει χιονοθύελλα, και ψυχή δεν μπορεί πια να βγει στον δρόμο, η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Και κανείς δεν υποψιάζεται ότι τον Ρίκο και τον Όσκαρ τους περιμένουν δυο μεγάλες εκπλήξεις…

Τίτλος πρωτοτύπου: Rico, Oskar und das Vomhimmelhoch

Εικονογράφηση: Πέτερ Σέσοβ

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Σειρά: Λογοτεχνία για παιδιά

Βιβλία γιορτινά

Χρόνος έκδοσης: Οκτώβριος 2018

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σχήμα: 14 Χ 20,5

Ηλικία: Από 10 ετών

ISBN: 978-618-03-1571-4

Τιμή: 13,30 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κουτκιά Χριστίνα-Χαλάνδρι 
  2. Τερζίδου Βίκυ -Κατερίνη