Διαγωνισμός για δύο δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ για αγορές της επιλογής σας από τον Πολυχώρο Hello kids !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τoν Πολυχώρο Hello kids δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας  20 ευρώ για αγορές της επιλογής τους (π.χ. βιβλίο, παιχνίδι, υλικά κατασκευών).

Οι νικητές  θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβουν το δώρο τους οι ίδιοι από τον Πολυχώρο Hello kids (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium, Αθήνα τηλ. επικοινωνίας : 210-68 28 809), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Λίγα λόγια για τον Πολυχώρο Hello kids:

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Hello kids με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο της ψυχαγωγίας και της έκφρασης του παιδιού, αποτελεί έναν πολυχώρο παιδείας, πολιτισμού και δημιουργικής έκφρασης.

Σκοπός του είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών, η ευαισθητοποίησή τους στην τέχνη, η καλλιέργεια της συλλογικής προσπάθειας, του περιβαλλοντικού νοιαξίματος και της εικαστικής έκφρασης μέσα από πολυποίκιλα εκπαιδευτικά προγράμματα με βασικό του εργαλείο το παιχνίδι, με το οποίο προκαλείται και ταυτόχρονα ικανοποιείται ένα βασικό χαρακτηριστικό των παιδιών που είναι η ανάγκη τους να δημιουργούν, αλλά και να εξερευνούν τον κόσμο  με τον δικό τους τρόπο, της ανεμελιάς και του πρόσχαρου δοσίματος. Ψυχή του εργαστηρίου είναι οι έμπειροι παιδαγωγοί του, καλλιτέχνες και παιχνιδαγωγοί και όλοι οι εικαστικοί δημιουργοί που συνεργάζονται με τον Πολυχώρο.

Ο πολυχώρος Hello kids βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συνδυάζει την λιανική  πώληση (εκπαιδευτικά παιχνίδια γνωστών εταιριών και εκπαιδευτικά βιβλία), με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Σχετικά πρόσφατα δημιουργήσαμε ένα προσεγμένο eshop και δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να παραγγέλνουν τα προϊόντα μας, (βιβλία, επιτραπέζια, παζλ,  χειροποίητες δημιουργίες) από όλα τα σημεία της Ελλάδας. 

 

Πολυχώρος hello kids

Χαριλάου Τρικούπη 6-10, 

Εμπορικό κέντρο Atrium, Αθήνα 

τηλ. επικοινωνίας : 210-68 28 809.

www.hellokids.gr.

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Δεσύλλα Ελένη
  2. Γορανίτου Γεωργία