Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου: «Πράκτορες του Πλανήτη 4 - Πιράνχας στη στεριά»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Πράκτορες του Πλανήτη 4 - Πιράνχας στη στεριά»


Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή.

Κάντε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι ο εικονογράφος του συγκεκριμένου βιβλίου:

α)Γιάννης Παπαδόπουλος β)Στέφανος Κολτσιδόπουλος γ) Σπύρος Ανδρεάδης

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  ταχυδρομικά,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όταν τα ζώα του κόσμου αρχίζουν να εξαφανίζονται, οι Πράκτορες του Πλανήτη ζητούν για άλλη μια φορά τη βοήθεια του αναγνώστη και αναλαμβάνουν δράση.
Σύντομα ανακαλύπτουν πως πίσω από το σχέδιο του αφανισμού των ζώων βρίσκεται ο πανούργος Ιβάν φον Βαμπάουερ και η δαιμόνια κόρη του, Νέρα.
Ένα τρελό κυνηγητό ακολουθεί – οι Πράκτορες έχουν λίγες ώρες για να βρουν και να σταματήσουν την Κιβωτό της Νέρα, όπου έχει αιχμαλωτίσει τα ζώα του κόσμου, πριν να είναι πολύ αργά.
Μέσα από τις περιπέτειές τους, οι αναγνώστες θα μάθουν τους πραγματικούς λόγους που τα ζώα του πλανήτη και η βιοποικιλότητα του κόσμου απειλούνται.
 
Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με οικολογικό μήνυμα και περιεχόμενο δοκιμασμένο στα σχολεία μέσα από δράσεις της ίδιας της συγγραφέα και της ομάδας της.
 
Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες
 
Ηλικία: από 8 ετών
 
Χρόνος έκδοσης: Δεκέμβριος 2018
 
Εξώφυλλο: Μαλακό
 
Σχήμα: 14 x 20,5
 
Σελίδες: 96
 
ISBN: 978-618-03-1568-4  
 

 

Τιμή: 9,90 €

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μάντσιου Αντιγόνη - Θεσσαλονίκη
  2. ΣΚΕΥΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑ