Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για τα Aidonakia Christmas Village

To pamebolta.gr σε συνεργασία με το Aidonakia Christmas Village δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  (1 ενήλικας + 1 παιδί)  .Οι προσκλήσεις μπορούν να εξαργυρωθούν στη διάρκεια μιας εβδομάδας από το Σάββατο 29/12 έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2018 .

Ισχύει για όλα τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιολάκι* (και δεν ισχύουν για τα παιχνίδια δεξιότητας που κερδίζουν δώρα & για τα συγκρουόμενα)

Οι προσκλήσεις μπορούν να εξαργυρωθούν στη διάρκεια μιας εβδομάδας (από Σάββατο σε Παρασκευή)

*και το οποίο κοστίζει 16,5 ευρώ/καθένα

Λίγα λόγια για το Aidonakia Christmas Village

Σκέφτεστε Χριστούγεννα γεμάτα παιχνίδι και περιπέτεια; Τότε, ο προορισμός είναι ένας! Aidonakia Christmas Village στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι. Φέτος γιορτάζουμε παρέα με τα Paw Patrol
 
24 Νοεμβρίου - 6 Ιανουαρίου 2019
 
Η πιο μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ξεκινά με εντυπωσιακό τρόπο για 8η χρονιά στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι, που φορούν τα «Χριστουγεννιάτικα» τους, από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου.


 
Φέτος τα Χριστούγεννα υποδεχόμαστε την επίσημη μασκότ των Paw Patrol, Marshall!
 
«Τα Paw Patrol σώζουν τα Χριστούγεννα»
 
Ελάτε στο Aidonakia Christmas Village να παίξετε και να φωτογραφηθείτε με τον Marshall και να βοηθήσετε τον Αϊ- Βασίλη να βρει το χαμένο σάκο με τα δώρα και το μαγικό αστέρι!
 
Οι μικροί μας φίλοι αναλαμβάνουν δράση και συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι χαμένου θησαυρού για να ... σώσουν τα Χριστούγεννα!
 
Δουλειά δύσκολη, ομάδα σύσσωμη!


 
Τα παιδιά φορούν μάσκες, για να μοιάσουν με τους αγαπημένους τους ήρωες, δίνουν τα χέρια και όλοι μαζί ξεκινούν την αναζήτηση των δώρων που ο Αϊ -Βασίλης έχασε στο δρόμο, σε μια τρομερή καταιγίδα. Οι μικροί εξερευνητές έχουν αποστολή να λύσουν γρίφους και παζλ, να βρουν τον σάκο του Αϊ-Βασίλη για να βάλουν μέσα τα χαμένα δώρα, να φτιάξουν το χαλασμένο έλκηθρο, να βρουν τουςταράνδους και το μαγικό αστέρι. Έτσι οι τάρανδοι θα μπορέσουν να πετάξουν και πάλι και τα δώρα να φτάσουν έγκαιρα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!


 
Το πάρτι για την έναρξη της εορταστικής περιόδου θα γίνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με το άναμμα του δένδρου.
 
Παρέα μας θα είναι ο Στράτος Τζώρζογλου, η Σοφία Μαριόλα, ο Γιώργος Χειμωνέτος και η Εύα Μουρτζάκη.
 
Ο Marshall των Paw Patrol, θα είναι στη γιορτή για να φωτογραφηθεί και να παίξει με τους μικρούς του φίλους!
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Σωτηροπούλου Ιωάννα 
  2. Λιοτσάκη Σμαράγδη