Δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από ένα παιχνίδι «Φάρμα Βαλιτσάκι 4897»της εταιρείας Playmobil!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Playmobil  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια ηλικίας 4-9  να κερδίσουν από ένα παιχνίδι «Φάρμα Βαλιτσάκι 4897» της εταιρείας Playmobil.

Οι νικητές  θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

«Φάρμα Βαλιτσάκι 4897» από τη σειρά COUNTRY της Playmobil  περιλαμβάνει πολλά ζωάκια!

Σε πρακτικό βαλιτσάκι για να το έχεις πάντα μαζί σου!

Διαστάσεις: 39 x 24 x 20 εκ. (ΜxΠxY).

Τα δεδομένα των δύο νικητών που συλλέγονται από το pamebolta.gr κοινοποιούνται στην εταιρεία PLAYMOBIL, που παρέχει τα δώρα του διαγωνισμού  και από αυτήν στις απευθείας συνεργαζόμενες μαζί της εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών. Χρησιμοποιούνται δε από αυτές αποκλειστικά και μόνον για την αποστολή των δώρων στους αναδειχθέντες νικητές και διατηρούνται μόνον για τον αναγκαίο χρόνο αποστολής των δώρων. 

Λίγα λόγια για την εταιρεία Playmobil:

Από το 1974 το σύστημα παιχνιδιού PLAYMOBIL® που δημιούργησε ο Hans Beck έχει γίνει το αγαπημένο παιχνίδι όλων των παιδιών γεμίζοντας τα παιδικά τους δωμάτια με ότι θέμα βάζει ο νους τους - από έναν πειρατή μέχρι μεγάλα κουκλόσπιτα και παιδιατρικές κλινικές.

Περίπου 3 δισεκατομμύρια από τις αγαπημένες φιγούρες με το χαρακτηριστικό χαμόγελο έχουν παραχθεί από τότε και αποτελούν την αγαπημένη διασκέδαση των παιδιών. Κάθε χρόνο 30 διαφορετικά θέματα παιχνιδιού παίρνουν το δρόμο για περισσότερες από 100 χώρες σε όλη την υφήλιο. Τόσο οι γονείς, όσο και οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν το βραβευμένο σύστημα παιχνιδιού, καθώς το θεωρούν το καλύτερο δημιουργικό παιχνίδι ρόλων, με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας.

PLAYMOBIL Hellas Α.Ε
Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων
145 64 Κηφισιά Αττικής
τηλ: 210-80 00 018
fax: 210-80 79 249
e-mail: info@playmobil.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Αντωνοπούλου Λαμπρινη- Ν.Περαμος Καβάλας
  2. Σβουράκη Τζένη- Πετράλωνα