Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου : «Οι Θεοί του Ολύμπου και η Γέννησή τους».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Γράφημα  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου : «Οι Θεοί του Ολύμπου και η Γέννησή τους».

Οι νικητές   θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Λίγα λόγια για παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Γράφημα:

Ποιοι είναι τελικά οι περίφημοι Θεοί του Ολύμπου και πώς γεννήθηκαν; Ποια είναι τα σύμβολά τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους; Πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος σύμφωνα με τον αρχαίο ποιητή Ησίοδο; Δεκατέσσερεις Ολύμπιοι Θεοί, αλλά και η ίδια η Γη, μας συστήνονται αυτοπροσώπως και μας μιλούν για τον εαυτό τους και για τις απαρχές του κόσμου σύμφωνα με την αρχαιοελληνική μυθολογία.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον πρώτο τόμο μίας πλήρους σειράς αρχαιοελληνικής μυθολογίας με εμπεριστατωμένη ιστορική έρευνα και πλούσια εικονογράφηση, φιλοδοξώντας να αποτελέσει τόσο χρήσιμο, όσο και ευχάριστο ανάγνωσμα για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και για όποιον θέλει απλά να μάθει περισσότερα γι’ αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της αρχαιοελληνικής μας παράδοσης.

Κωδικός ISBN: 978-618-5271-63–3

Τιμή Λιανική:9,96 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. παρασκευη προυντζου -Mοσχατο
  2. Ξανθόπουλος Ιωάννης-Κέρκυρα