Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου : «Το Όνειρο ταξιδεύει στην Ορχήστρα της Φύσης (Μουσικό Παραμύθι με δραστηριότητες)».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μαλλιάρης – Παιδεία  δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου : «Το Όνειρο ταξιδεύει στην Ορχήστρα της Φύσης (Μουσικό Παραμύθι με δραστηριότητες)».
 
Οι νικητές   θα λάβουν το δώρο τους με courrier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Λίγα λόγια για παιδικό βιβλίο των εκδόσεων Μαλλιάρης – Παιδεία :

Η ιστορία αυτή είναι ένας καμβάς γεμάτος διαφορετικούς ήχους που συναντάμε σε ένα φυσικό τοπίο.

Εδώ τα παιδιά μέσα από την αφήγηση και την περιπέτεια του ήρωα, ευαισθητοποιούνται για τους γύρω ήχους που μας περιβάλλουν και δεν τους προσέχουμε. Εμβαθύνουν σε αυτούς, ενεργοποιούν τη φαντασία τους ώστε να γίνουν καλοί ακροατές.

Παράλληλα μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται πώς είναι δομημένη μια ορχήστρα, μια μουσική σύνθεση. Αυτός είναι και ο σκοπός του παραμυθιού, να ανοίξει το παράθυρο της φαντασίας, της ακουστικής αντίληψης και της ευαισθητοποίησης στο περιβάλλον.

Eικονογράφηση: Ελεονώρα Βαράτη

Κωδικός: 085.2706

Διάσταση: 21 x 29

Σελίδες: 48 σελίδες

Σκληρό εξώφυλλο

ISBN: 978-960-457-959-4

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΦΡΑΓΓΕΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ -ΒΥΡΩΝΑΣ
  2. Μώραλη Άννα -Ελευθερούπολη Καβάλας