Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου "Η Σαραμπέλα και το καπέλο της σκέψης"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Η Σαραμπέλα και το καπέλο της σκέψης».

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή.

Κάντε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήστε ποια είναι η ημερομηνία έκδοσης του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 8/9/2018 β)15/10/2018 γ)7/11/2018

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, τηλ.210- 33 00 774). Τα ωράρια είναι : Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Σαραμπέλα είναι ονειροπόλα. Πάντα συλλογίζεται, ονειρεύεται και με τη φαντασία της φτιάχνει καινούριες λέξεις και εικόνες.
 
Με σκέψεις τόσο μεγάλες, είναι θαύμα που χωράνε στο κεφάλι της! Κι όταν αυτές μπερδεύονται δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Για καλή της τύχη, όμως, κάνοντας μια σχολική εργασία, σκέφτεται την καλύτερη ιδέα που είχε ποτέ… να δείξει στους άλλους ποια στ’ αλήθεια είναι.
 
Η Σαραμπέλα και το καπέλο της σκέψης δείχνει ότι τα ονειροπόλα παιδιά είναι δημιουργικά και επινοητικά• το μόνο που χρειάζονται για να λάμψουν είναι αυτοπεποίθηση. 
 
Δείτε και άλλες προτάσεις παιδικών βιβλίων από τις Εκδόσεις Διόπτρα. 
 
Ηλικίες:5+
 
Ξενόγλωσσος Τίτλος: Sarabella's thinking cap
 
Μεταφραστής:Βίκυ Κατσαρού
 
Έκδοση: 1η
 
Αριθμός σελίδων:40
 
Μέγεθος:220 x 260
 
Χώρα προέλευσης:Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
 
ISBN:978-960-605-622-2

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ- ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
  2. Σαιτη Αθηνα - KEA