Διαγωνισμός για ένα βαμβακερό απορροφητικό παιδικό μπουρνούζι από την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα «COOL 1901» δίχρωμο, βαμβακερό, απορροφητικό παιδικό μπουρνούζι της εταιρείας ΚΕΝΤΙΑ με κουκούλα, φάσα στα μπροστινά μέρη και στην κουκούλα και ρέλι στις εσωτερικές ραφές της φάσας.

Ο νικητής   θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ:

Μετά από τόσα χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η ΚΕΝΤΙΑ –μία αμιγώς ελληνική εταιρία πρότυπο- συνεχίζει να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμική της, αλλά και μία περίοπτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Σήμερα η ΚΕΝΤΙΑ ηγείται της αγοράς, καθώς έχει πετύχει να είναι μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα που: εισάγει 100% βαμβακερά πενιέ υφάσματα ύφανσης εξαιρετικής ποιότητας, τα επεξεργάζεται και στη συνέχεια δημιουργεί και προσφέρει τα απαράμιλλα λευκά είδη που φέρουν την υπογραφή της.

Στα 6.000 τετραγωνικά μέτρα των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της στο Μοσχάτο, σε έναν υπερσύγχρονο και λειτουργικό χώρο, η ΚΕΝΤΙΑ έχει συγκεντρώσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της -από την παραγωγή και τη συσκευασία μέχρι τη διακίνηση των προϊόντων της- καταφέρνοντας να ελέγχει στο 100% την παραγωγική της διαδικασία και να ανταποκρίνεται άμεσα στη ζήτηση της αγοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας:

KENTIA

Λευκάδος 17, 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ.210- 48 17 888
e-mail:eshop@kentiamore.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι :

Δημοπούλου Μαρία- Καλαμαριά