Διαγωνισμός για Δύο δωροεπιταγές των 20 ευρώ για αγορές της επιλογής σας από το από το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης ! (Μόνο για Θεσσαλονίκη)

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τo Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από μία δωροεπιταγή της τάξεως των 20 ευρώ για αγορές της επιλογής τους !

Οι νικητές  θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβουν το δώρο τους οι ίδιοι από το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης (Μεταμορφώσεως 6, Καλαμαριά, τηλ./fax: 2310 417 236), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Λίγα λόγια για το βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης:

Τα βιβλιοπωλεία είναι τόποι που μας αγκαλιάζουν, από παιδιά ακόμη και μας ταξιδεύουν σε μέρη μακρινά, μέσα από τις σελίδες των μυθιστορημάτων που μας συστήνουν.

Το Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης ιδρύθηκε το 1981. Μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά άλλα είδη (παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, σχολικά), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

«Απ' όλα τα εργαλεία του ανθρώπου, το πιο εκπληκτικό είναι, χωρίς αμφιβολία, το βιβλίο, (το οποίο συστήνουμε πάντα ως δώρο), τα άλλα είναι προεκτάσεις του σώματός του».

Βιβλιοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης

Μεταμορφώσεως 6, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

τηλ./fax: 2310 417 236

e-mail:cpapoutsidou@yahoo.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. ΠΡΟΣΙΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  2. Σωτήρης Βουτσελάς