Διαγωνισμός για μία σειρά παιδικών βιταμινών Alvityl

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την Alvityl προσφέρει σε έναν νικητή μια σειρά παιδικών βιταμινών Alvityl

Ο νικητής θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της

Τι περιέχει η σειρά παιδικών βιταμινών Alvityl

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗΣ – ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  • Μοναδική φόρμουλα που συνδυάζει βασιλικό πολτό, βιταμίνες και μέταλλα.
  • Άμεση θεραπεία των συμπτωμάτων της κούρασης.
    Εφαρμογή καινοτόμου τεχνολογίας στο σχεδιασμό του φιαλιδίου για να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση τα συστατικά του σκευάσματος.
  • Γεύση φράουλα.
  • Διατίθεται σε συσκευασία των 8 φιαλιδίων Χ 10 ml

 

ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΠΩΣΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Περιέχει 11 βιταμίνες και με μια μόνο δόση την ημέρα (δυο κουταλάκια – 10ml) καλύπτεται το 100% των απαιτήσεων της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (RDA: Recommended Daily Allowance). Ειδική φόρμουλα, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες στις περιόδους της ανάπτυξης, της εντατικής μάθησης και της ανεπαρκούς ή μη ισορροπημένης διατροφής. Συσκευασία του διαλύματος σε μεταλλικό δοχείο “υπό πίεση“ αζώτου για τη μέγιστη προστασία των βιταμινών από το φως και το οξυγόνο και με ειδικό δοσομετρητή για ευκολία και ακρίβεια στις δόσεις. Εν αναμονή Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας. Γεύση δαμάσκηνο. Διατίθεται σε συσκευασία των 150 ml

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ


Συνιστάται για την πρόληψη των λοιμώξεων του χειμώνα, σε περιόδους εμφάνισης βήχα για να καταπραΰνει το λαιμό και σε περιόδους ανάρρωσης μετά από ασθένεια.

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η λήψη του Alvityl Defenses είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά που συμμετείχαν στην μελέτη να αρρωστήσουν δυο φορές λιγότερο και για διάστημα δυο φορές μικρότερο (Κλινική μελέτη για την επίδραση των 3 συστατικών του Alvityl Defenses σε 328 παιδιά. Cohen et al. Arch PedriatrAdolesc Med 2004; 158: 217-221).

http://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/485642

Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Γεύση ποικιλίας φρούτων.

Διατίθεται σε συσκευασία των 240 ml

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ & ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

 

  • Συνεισφέρει στην καλή λειτουργία της μνήμης και ενισχύει την συγκέντρωση
  • Συμμετέχει στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου
  • Γεύση βανίλια.
  • Διατίθεται σε συσκευασία των 30 καψουλών.



 

Λίγα λόγια για την ISOMAR

Αναπνεύστε ελεύθερα εσείς και τα παιδιά σας !

Από το 1990 η ISOMAR διαθέτει μία ευρεία σειρά προϊόντων για την ρινική αποσυμφόρηση. Με τα μοναδικά οφέλη του θαλάσσιου νερού από το θαλάσσιο πάρκο Cinque Terre (Ιταλίας) για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενηλίκων και των παιδιών. Αποτελεσματικότητα χωρίς προσθήκη φαρμάκου.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι η Δεσύλα Ελένη - Πατήσια