Μόνο για Θεσσαλονίκη 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Μολυβένιος Στρατιώτης"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Αριστοτέλειον δίνει την ευκαιρία  σε τρεις τυχερούς  αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση "Ο Μολυβένιος Στρατιώτης".

Μόνο για αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη

Παρακολουθήστε την παράσταση:"Ο Μολυβένιος Στρατιώτης", την Κυριακή 18 Νοεμβρίου  2018 και ώρα 11:30, στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις  νικητές (οι οποίοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr) θα λάβουν από μία διπλή πρόσκληση από το ταμείο του Θεάτρου Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη), ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο Θέατρο 20 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της συγκεκριμένης παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση 
 
Τι είναι αυτό που κάνει τα παιδιά να αγαπούν τόσο τα παραμύθια; Μα φυσικά, η μαγεία τους.
 
Τι είναι αυτό που κάνει τους γονείς να έρχονται με τα παιδιά τους στο θέατρο; Μια ωραία ιστορία, με ωραίο τρόπο ειπωμένη.
 
Και τι είναι αυτό που παιδιά και γονείς παίρνουν μαζί τους φεύγοντας από το θέατρο; Την εμπειρία που βίωσαν. 
 
Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μας, με χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 21 Οκτωβρίου 2018 ανοίγει η αυλαία για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον, με μια παράσταση αλλιώτικη από τις άλλες, που έρχεται για να πάρει μια θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων. «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» είναι ένα παραμύθι που σας προσκαλεί να αφεθείτε στη μαγεία του. Είναι μια ιστορία γνωστή και αγαπημένη, γραμμένη από τον διασημότερο παραμυθά του κόσμου και διασκευασμένη, με αγάπη και ευαισθησία, από τη βραβευμένη Μαριάννα Τόλη. Είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς δώδεκα ηθοποιών και αμέτρητων συντελεστών, που δούλεψαν ακούραστα όλο το καλοκαίρι για να σας προσφέρουν ένα μοναδικό ροκ υπερθέαμα που δε θα θέλετε να τελειώσει!
 
Μέσα από τη ρομαντική ιστορία του Μολυβένιου και της Μπαλαρίνας, «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» αγγίζει έννοιες διαχρονικές και πανανθρώπινες, μιλώντας για τη δίχως όρους και όρια αγάπη, για την αξία της διαφορετικότητας και τη δύναμη της αποδοχής της, για τον σεβασμό και την ειλικρίνεια, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο για να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας. Σε μια εποχή που η τεχνολογία μας φέρνει κοντά, αλλά ταυτόχρονα μας κρατά μακριά από τον εαυτό μας και τους άλλους, «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» έρχεται να μας θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να παί-ΖΟΥΜΕ ουσιαστικά και ΜΑΖΙ.  
 
Δε θα πούμε περισσότερα. Ετοιμαστείτε να ροκάρετε με την καρδιά σας!
 
Trailer παράστασης
 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Βαρβέλη Θεανώ  
  2. Τσολιανού  Κυριακή 
  3. Τσουβαλά Νατάσσα