Διαγωνισμός για 1 μήνα δωρεάν μαθηματα για ένα παιδάκι ηλικίας 5 - 12 ετών

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το petit Paris δίνει την ευκαιρία σε έναν  τυχερό αναγνώστη  να κερδίσει 1 μήνα δωρεάν μαθήματα γαλλικών  για ένα παιδάκι ηλικίας 5 - 12 ετών

Λιγα λίγια για το Petit Paris

Μαθαίνουμε Γαλλικά, παίζοντας!

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου σας υποδεχόμαστε στο νέο μας χώρο, στην οδό Ηφαίστου 43 & Γούναρη, στην Άνω Γλυφάδα!

Στον ανανεωμένο μας χρωματιστό χώρο ετοιμάσαμε για τα παιδιά εκπαιδευτικά προγράμματα για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την παντομίμα, τα επιτραπέζια παιχνίδια σε έναν χώρο που δεν εχει να ζηλέψει τίποτα από μια μικρή πόλη της Γαλλίας: έχουμε ταχυδρομείο, ξενοδοχείο, φούρνο, μπακάλικο, σχολείο, κινηματογράφο. Όλα γίνονται ένα μαγικό φόντο για να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών γαλλικά παίζοντας!

Παράλληλα στο χώρο μας θα διοργανώνονται παραστάσεις κουκλοθεάτρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενώ ο χώρος διατίθεται και για πάρτι για τους λιλιπούτειους φίλους μας!

Ειδικά για σχολεία προσχολικής αγωγής, νηπιαγωγεία και παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα 2 ωρών μέσα από οποίο τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γνωριμίας με τη γαλλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι!

Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο και οι επισκέψεις σχολείων γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Sadrin Oskian στο τηλ. 6942646588

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!