Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας " Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια¨"

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την feelgood δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια¨ που θα γίνει στο VILLAGE @ THE MALL ATHENS, την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 19:00 (η προσέλευση είναι μια ώρα πριν)


Λίγα λόγια για την ταινία 

Η Disney μεταφέρει πανηγυρικά στη μεγάλη οθόνη το κλασικό και ιδιαίτερα αγαπητό παραμύθι του 19ου αιώνα με μία φαντασμαγορική ταινία που παρουσιάζει καινούριους χαρακτήρες σε μία παιχνιδιάρικα πιο φωτεινή εκδοχή της πασίγνωστης ιστορίας. «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» ζωντανεύει χάρη σε ένα λαμπερό καστ ηθοποιών με τους Helen Mirren (The Queen), Keira Knightley (Atonement), Morgan Freeman (Million Dollar Baby) και Mackenzie Foy (Interstellar) σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την εντυπωσιακή παραγωγή σκηνοθετούν οι Lasse Hallström (Chocolat) και Joe Johnston (Captain America: The First Avenger). Η πλούσια σε σκηνικά και κουστούμια ταινία ταξιδεύει όλη την οικογένεια σε έναν μαγικό παράλληλο κόσμο με τον αξεπέραστο, εορταστικό τρόπο της Disney.

Όταν η Κλάρα (Mackenzie Foy) βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο, επικεφαλής του οποίου είναι η απαστράπτουσα βασίλισσα της Χώρας των Ζαχαρωτών, Ζαχαρένια Νεράιδα (Keira Knightley), πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την Κόκκινη Μητέρα (Helen Mirren) για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο αυτό κόσμο. Στο πλάι της πάντα ο γενναίος και ταπεινός Καρυοθραύστης της (Jayden Fowora-Knight).

 

Διάρκεια: 99’

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. κρητικακη νικολετα 
  2. ΨΗΜΙΤΗ ΜΑΡΙΝΑ 
  3. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΣΟΝΙΑ 
  4. ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 
  5. ΛΥΤΡΙΒΗ ΜΑΡΙΑ 
  6. Κεφαλιακός Γεώργιος 
  7. Κυριάκου Παναγιώτα
  8. ΚΟΡΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
  9. ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ 
  10. Σωκιανού  Νεφέλη