Διαγωνισμός για 3 διπλά βραχιολάκια για τα «Aidonakia Halloween»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα διπλό βραχιολάκι για τα Aidonakia Halloween 

Οι νικητές μπορούν να έρθουν να εξαργυρώσουν το «δώρο τους»  από 27/10 έως 4/11

Οι νικητές κερδίζουν από 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα για το παιδί και το άλλο για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 16,5 ευρώ)

Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και την Laser Tag Arena.

Λίγα λόγια για τα Aidonakia Halloween

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι είναι έτοιμα για νέες περιπέτειες! Υποδέχονται το παιδικό Halloween «Aidonakia Halloween» 13 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου
 
Αυτό το Halloween η περιπέτεια έχει μόνο ΕΝΑΝ προορισμό!
 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το παιδικό Halloween γιορτάζεται στο πιο αγαπημένο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας της χώρας, το «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι! Στραβομύτες μάγισσες, παιχνιδιάρικα φαντάσματα και σκοτεινές εκπλήξεις φωλιάζουν στα Αηδονάκια.
 
«Trick or Treat Party»

20 μοναδικά παιχνίδια
Θεματοποίηση Halloween
Ghost Ηunters Laser Τag Αrena
Το Σπίτι των Μαγισσών

 
Από 13 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου, γίνε κυνηγός στη Laser Tag Arena, εξερεύνησε Μαγικά Σπίτια και ζήσε το πιο Halloween «Trick or Treat Party» της πόλης, μαζί με 20 ακόμη παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ, πολλές δράσεις και events.
Το «Aidonakia Halloween» αλλάζει το παιχνίδι και θα χαρίσει αμέτρητες στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους.


 
 

 
Το πάρκο εκτείνεται σε 5.500 τετραγωνικά μέτρα γεμάτα παιχνίδια δράσης, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!
Νέο σκηνικό και εορταστικός διάκοσμος, νέες δράσεις και νέα παιχνίδια με «Halloween» αισθητική περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλους!
 
Χαρούμενα φαντασματάκια, κολοκύθες, κεριά, μάγισσες, σκούπες, γλυκά και ένα σπίτι γεμάτο μυστήριο, θα εξάψουν την παιδική φαντασία!
 
Στα «Aidonakia Halloween», ανανεώσαμε τη διάταξη του πάρκου και προσθέσαμε νέα action games και έναν ολοκαίνουργιο στίβο μάχης, Αηδονάκια Kids Battle Track στον οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούν να αγωνίζονται καθημερινά.
 
Τα παιδιά μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια, που θα εξάψουν την παιδική φαντασία!



Μικροί και μεγάλοι γίνονται «κυνηγοί φαντασμάτων» στη νέα πρωτοποριακή

Ghost Hunters Laser Tag Arena

που στήσαμε σε ειδική περιοχή με ύφος... Halloween!

Το Laser Tag ειναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι δράσης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Συνδυάζει ταχύτητα, περιπέτεια, σύγχρονη τεχνολογία και συναρπάζει, μικρούς και μεγάλους. Γέλιο, δράση, αδρεναλίνη και ...φανταστικο-φαντασματο-κυνηγητό!



Οι «Halloweeners» επισκέπτες μας θα λατρέψουν

Το Σπίτι των Μαγισσών...!
 
Ένα μυστηριώδες αλλά χαρούμενο θεματικό σπίτι όπου οι μάγισσες διηγούνται σε μικρούς και μεγάλους την παράδοση της γιορτής του Halloween!.. Ένα όμορφο και ζεστό σκηνικό που θα μας παρασύρει όλους στο μαγικό του κόσμο.
 
Τι όμως «γιορτάζουμε» και γιατί αυτές τις μέρες;
 
Η λέξη «Halloween» είναι συντομογραφία του «All Hallows Evening», δηλαδή της βραδιάς πριν από τη γιορτή των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Οι ρίζες της γιορτής βρίσκονται στις κέλτικες παραδόσεις. Οι Κέλτες την 31η Οκτωβρίου γιόρταζαν «τέλος του καλοκαιριού» και την αρχή του χειμώνα. Στις μέρες μας η εξέλιξή της έφτασε σαν μια διασκεδαστική εμπειρία συμφιλίωσης με τον «άλλο κόσμο» και τα πνεύματα. Το έθιμο του «trick or treat», που θέλει τα μικρά παιδιά να μεταμφιέζονται και να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, μαζεύοντας γλυκά, θυμίζει τα δικά μας κάλαντα, όπου οι ευχές για καλή τύχη ανταλλάσσονται με «γλυκές απαιτήσεις».



Οι «φωτεινές κολοκύθες» και τα φαναράκια, που λέγονται «jack-o-lanterns», είναι αναπόσπαστο στοιχείο της γιορτής και χρησιμεύουν «για να διώχνουν μακριά τα κακά πνεύματα». Παραπέμπουν στην ιστορία του «ασώτου» και τσιγκούνη Τζακ, που μην έχοντας θέση ούτε στον παράδεισο ούτε στην κόλαση, τριγυρνά ψάχνοντας να βρει ένας μέρος να ξεκουραστεί.

Μία από τι μεγαλύτερες κολοκύθες της ιστορίας βρέθηκε το 1993 και ζύγισε 380 κιλά. Ένας Αμερικανός, πρόλαβε και την μετέτρεψε από κολοκύθα σε φαναράκι, με μάτια, μύτη, στόμα κ.λπ. σε 24 μόλις δευτερόλεπτα!
Το πορτοκαλί και το μαύρο είναι τα «φαβορί» χρώματα της γιορτής.
 
Μασκαρεμένοι, κεφάτοι και με την καλύτερη διάθεση ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί μία Halloween εμπειρία στα Aidonakia Halloween!


 
Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά KAI όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και παιχνίδια δράσης, για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομο, εξωτερικός Παιδότοπο με μεγάλα φουσκωτά, ημι-υπαίθριο κλιματιζόμενο παιδότοπο με παιχνιδοκατασκευή, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργο Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομο, και πολλά άλλα.
 
Το «Αηδονάκια Play Town Cafe», πλήρως ανακαινισμένο, προσφέρει ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, ώστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να μείνουν ικανοποιημένοι.
 
Και μην ξεχνάτε ότι στα «Αηδονάκια» μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.


 
Ο χώρος, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, διατίθεται και για ομαδικές επισκέψεις τις ώρες 10:00 – 15:00, κατ' αποκλειστικότητα. Έμπειρο προσωπικό κατευθύνει τις ομάδες των παιδιών προς κάθε δράση εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή συμμετοχή τους στα παιχνίδια.

Δείτε το διαφημιστικό μας σποτ:



Αυτό το Halloween η περιπέτεια έχει μόνο ΕΝΑΝ προορισμό!
Το αγαπημένο Λούνα Παρκ των παιδιών που η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!
 

Aidonakia Halloween
Τrick or Treat Party!
 
Μπες στη Μαγεία του!
Από 13 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου
ΜΟΝΟ στα Αηδονάκια στο Μαρούσι
 
Εσύ θα το χάσεις;


 
Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη
 

Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)
Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)


 
 
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00 - 23:00
Σάββατο-Κυριακή: 10:00 - 23:00
 
Luna Park «Τα Αηδονάκια»
Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον.
 
Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου.
 
Πρόσβαση με ΜΜΜ:
Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Δημητρίου Μαργαρίτα
  2. ΡΕΤΣΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ 
  3. Μπότσαρης Δημήτρης