Διαγωνισμός για 2 αντίτυπα του βιβλίου: «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά».

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά για να μπορέσετε να απαντήστε ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 9.99 ευρώ β) 15 ευρώ γ) 12 ευρώ

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, τηλ.210- 33 00 774). Τα ωράρια είναι : Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα όμορφο πρωινό, ένα μικρό αγόρι που θέλει να μάθει όλα τα μυστικά του κόσμου, εξερευνά τον κήπο του σπιτιού του. 
Ανάμεσα στα λουλούδια ανακαλύπτει μια χελώνα με πολύχρωμο καβούκι.
Η χελώνα του αναθέτει μια αποστολή… να της φέρει 4 αβγά και του υπόσχεται να του αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό!
Η Κατρίνα Τσάνταλη, στο βιβλίο Το μικρό αγόρι και τα 4 αβγά, προσεγγίζοντας πολύ ευρηματικά την παιδική περιέργεια και φαντασία, μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: πως όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε εξωτερικά οι άνθρωποι, στην πραγματικότητα είμαστε όλοι ίδιοι και άρα όλοι ίσοι.
 
Μέσα από αυτή την όμορφη ιστορία, τα παιδιά θα μπορέσουν εύκολα να κατανοήσουν πως τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά κάνουν τους ανθρώπους μοναδικούς και όχι «διαφορετικούς» με αρνητική σημασία. Το βιβλίο προάγει με εξαιρετικά επιδέξιο τρόπο την ιδέα της ισότητας, της πολυμορφίας και της πολυπολιτισμικότητας.
 
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Νάστου Γεωργία  Αθήνα Χαϊδάρι
  2. Μωραλη Βασιλική Καβάλα