Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει έναν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο από την εταιρεία ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.

(Μόνο για αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη) 

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει έναν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με  e-mail και τηλεφωνικώς, ενώ θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα Μάρκετινγκ της  ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. (τηλ. 2310 425 901) για να οριστεί  ραντεβού για τον προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο, σε όποιο κατάστημα επιθυμεί (Θεμιστοκλή Σοφούλη  14, ή  στην Λ.Τζων Κέννεντυ 37, περιοχή Πυλαία, Θεσσαλονίκη).

Καρδιολογικός έλεγχος

«Κάθε χρόνο ένας αριθμός μαθητών και φοιτητών, κυρίως αγόρια, πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιακές παθήσεις, συχνά χωρίς να έχουν προηγηθεί προειδοποιητικά συμπτώματα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου το 1% των παιδιών παρουσιάζουν παθήσεις της καρδιάς που τους απαγορεύουν τα ανταγωνιστικά αθλήματα». Γι' αυτό τον λόγο, οι γονείς πρέπει να προνοούν να υποβάλλουν τα παιδιά τους σε προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο πριν από την έναρξη κάθε σχολικής ή αθλητικής σεζόν.

Εν κατακλείδι ο καρδιολογικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας. Η Καρδιολογική Πρόληψη ειδικά στην παιδική ηλικία βοηθάει να διαγνωστούν έγκαιρα καρδιακά προβλήματα που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και μπορούν να αντιμετωπιστούν με εύκολο και ανώδυνο τρόπο».


Λίγα λόγια για την ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.:

Η ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα, καθετοποιημένα και εξειδικευμένα διαγνωστικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης, με 22 χρόνια εμπειρίας και συνεχόμενης λειτουργίας.

Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης, το τελευταίο διάστημα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις που αφορούν στο παιδί και για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε Ειδικό Παιδοακτινολογικό τμήμα στο εργαστήριο της Πυλαίας –Πανοράματος, (εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό).

Επικοινωνία:

ΠΛΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.

 Λ.Τζων Κέννεντυ 37

τ.κ. 55 535,  Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 425 901

http://www.platonae.gr

http://facebook.com/platonae.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι : Καισιδου Κατερινα