Διαγωνισμός με δώρο επιτραπέζιο παιχνίδι της εταιρείας Seven Spots

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Seven Spots δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα παιχνίδι «STEM Τροχοί και Άξονες».

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του.

Ταυτότητα του δώρου :

Παιχνίδι κατασκευής STEM για τους τροχούς και τους άξονες.
Κατηγορία Σειρά Παιχνίδια STEM
Ηλικία 8 - 16+
Κατασκευές 14 μοντέλα



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παιχνίδι STEM Τροχοί και Άξονες σας μαθαίνει πώς οι ρόδες και οι άξονες χρησιμοποιούν την τριβή για να κινούν αντικείμενα και πώς τα μεγάλα ελαστικά συγκρίνονται με τα μικρά ελαστικά.
 

Κατασκευάστε 14 λειτουργικά πρότυπα όπως ένα τρακτέρ, μια πειραματική κεκλιμένη ράμπα, μια μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο.
 

Μπορείτε να δείτε ότι είναι εύκολο να ακολουθήστε τις οδηγίες κατασκευής για όλα τα πρότυπα είτε on-line είτε στο βιβλίο που συμπεριλαμβάνεται.
 

Το βιβλίο παρέχει λεπτομερείς εξηγήσεις των διαφορετικών επιστημονικών αρχών που εφαρμόζονται και ενσωματώνει καινοτόμες πειραματικές δραστηριότητες για πραγματική εκμάθηση.
 

Ένα τμήμα διαγωνισμού γνώσεων είναι επίσης διαθέσιμο για να δοκιμάσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε πρόσφατα!
 

Πραγματοποιήστε τα λεπτομερή πειράματα και ανακαλύψτε:
- πώς να αποκομίσετε το μηχανικό πλεονέκτημα με τις μεγάλες ρόδες.
- πώς ο μηχανισμός τροχού και άξονα λειτουργεί ως μοχλός.
- τη σχέση μεταξύ της δύναμης και της ταχύτητας

Προδιαγραφές:
- Βιβλίο 46 σελίδων με τη θεωρία, τις πειραματικές δραστηριότητες, τις οδηγίες διαγωνισμού γνώσεων και τις οδηγίες κατασκευής.
- Πλήρεις έγχρωμες εικόνες, σχέδια και ενδιαφέροντα δεδομένα.
- Ακονίστε τη σκέψη σας μέσα από μια σειρά κατασκευών και ασκήσεων. 
- Προβλέψτε να γράφετε, να σημειώνετε τα αποτελέσματα και να βγάζετε συμπεράσματα.
- 14 λειτουργικά πρότυπα για να κατασκευάσετε.
- Συστήνεται για ηλικίες 8-16+.

Για περισσότερες πληροφορίες για το δώρο πατήστε εδώ

Λίγα λόγια για την εταιρεία Seven Spots:

Τα Seven Spots είναι η ελληνική, σύγχρονη και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας. Εδώ και 20 χρόνια προσφέρει στους επισκέπτες-καταναλωτές της την πληρέστερη γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας.

Έκτος από την πάντα ενημερωμένη συλλογή ταινιών, τα πιο σύγχρονα video games και τον ανάλογο εξοπλισμό τους, τα καταστήματα Seven Spots διαθέτουν και smartphones και αξεσουάρ τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές, αλλά και δημιουργικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Διαθέτει σύγχρονους και φιλικούς χώρους για προβολή ταινιών και gaming, ενώ το ενημερωμένο προσωπικό είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει και να δώσει απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες με ένα ζεστό, αυθεντικό χαμόγελο.

Επικοινωνία:

Seven Spots

Τριποτάμου 11, Σταυρούπολη, τ.κ. 56 430, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2315 557 770

https://www.sevenspot.gr/

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι :Καμπιτάκη Μαρία -Ηράκλειο - Κρήτη