Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου: «Το κουτί της Νύχτας»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Το κουτί της Νύχτας».

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ και για να μπορέσετε να  απαντήστε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 52 β) 32 γ) 80

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, τηλ.210- 33 00 774). Τα ωράρια είναι : Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Όταν ο Μαξ ανοίγει με ένα μαγικό κλειδί Το Κουτί της Νύχτας, το σκοτάδι ξεχύνεται, μια αλεπού ξετυλίγεται, και χιλιάδες αστέρια φεγγοβολούν κι αστράφτουν. 
 
Τότε η νύχτα βγαίνει έξω για να παίξει σε αυτή τη μαγευτική ιστορία που διαβάζουμε πριν από τον ύπνο. 
 
Ένα εικονογραφημένο βιβλίο γραμμένο με λυρισμό που προσκαλεί τα παιδιά σε μια νυχτερινή περιπλάνηση στην υπέροχη φύση για να αντιμετωπίσουν τις νυχτερινές τους φοβίες. 
 
 
Έχει μεταφραστεί σε δέκα γλώσσες και το 2018 ήταν υποψήφιο για το Kate Greenaway Medal, ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία βρετανικού παιδικού βιβλίου.
 
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα. 
 
Ξενόγλωσσος Τίτλος:The night box
 
Μεταφραστής: Ευτυχία Παναγιώτου
 
Έκδοση: 1η
 
Ημερομηνία έκδοσης: 26/09/2018
 
Μέγεθος: 245 x 285
 
Ηλικίες: 3+
 
ISBN:978-960-605-422-8
 
Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου 
 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Κλειτσικας Θανάσης - Άγιος Δημητριος
Πατσατζούδη Δέσποινα -ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ